Jak wam się podobał ? mi to że Tomas wkurzony przyszedł i awanturę robił a później leon ale Leon to bardzo spokojny a Tomas Biała goraczka ale to było takie słodkie
W tym odcinku świetna była Naxi . To wkroczenie w sprawę Tomasa i Leóna w tak odmiennych stylach moim zdaniem było bardzo śmieszne . Ogólnie fajny odcinek. A ten pocałunek na końcu...fajna pozycja ... taka romantyczna ... przywołująca wspomnienia. Jade atakująca Angie w sukni ślubnej tą prostownicą - dziwny element ( przynajmniej jak dla mnie )
A tak na marginesie czy ktoś może zna stronę na której można obejrzeć 2 sezon ? Może być po hiszpańsku . Prawdę mówiąc nie chce mi się czekać do października na dalszy ciąg . Co prawda nie rozumiem hiszpańskiego ale zawsze można coś wywnioskować z gry aktorskiej.
Jade chcąca przywalić Angie z prostownicy. Bezcenne. :D
Tomasek dostający białej gorączki, wuaa.
(Yo soy Skailes)
PS. Pablangie w dzisiejszym odcinku było rzeczywiście strasznie kochane.
Ale tłumaczenie mnie dobija.
W oryginale A. powiedziała "Te quiero mucho sabe, no? (Bardzo cię kocham, wiesz o tym, prawda?) A Pablo odpowiedział: "Si claro, que sé" (Tak, jasne, że wiem). A tłumaczenie... A: "Jesteś dla mnie bardzo ważny" P: "Tak, wiem o tym" No kurde.
Już kiedyś był podobny błąd, tj. w odcinku 34 lub 35, kiedy Angie napisała list do Pabla. Powiedziała "Estás mi amigo y te quiero mucho" (Jesteś moim przyjacielem i bardzo Cię kocham), a przetłumaczyli "Jesteś moim przyjacielem i zależy mi na Tobie".
-,-
No właśnie... Może cenzurują przy scenach Pangie, żebyśmy sobie nie robili nadziei, że oni będą razem?
Nie ma za co :) Sarra jestem tak a propo. a jeżeli ty rzeczywiście słuchasz Linkin Park to już cię lubię (jak oglądałam Transformersów, a tam na końcu What iv've done leci to zawaaał i od razu mój ulubiony film :D)
Naxi :)
Furia Tomasa... No comment ...
Atakująca Jade ;D
Ale przede wszystkim Naxi <3