PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

odcinek 79

ocenił(a) serial na 10

Jak wam się podobał ? mi to że Tomas wkurzony przyszedł i awanturę robił a później leon ale Leon to bardzo spokojny a Tomas Biała goraczka ale to było takie słodkie

KeThA

Zawsze musisz odpowiedzieć na to, co piszę ? :D

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Nooo :D Znalazłąm takie nowe hobby ^^

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

W tym odcinku świetna była Naxi . To wkroczenie w sprawę Tomasa i Leóna w tak odmiennych stylach moim zdaniem było bardzo śmieszne . Ogólnie fajny odcinek. A ten pocałunek na końcu...fajna pozycja ... taka romantyczna ... przywołująca wspomnienia. Jade atakująca Angie w sukni ślubnej tą prostownicą - dziwny element ( przynajmniej jak dla mnie )

A tak na marginesie czy ktoś może zna stronę na której można obejrzeć 2 sezon ? Może być po hiszpańsku . Prawdę mówiąc nie chce mi się czekać do października na dalszy ciąg . Co prawda nie rozumiem hiszpańskiego ale zawsze można coś wywnioskować z gry aktorskiej.

ocenił(a) serial na 3
LinkinPark200

capitulosdevioletta.com

ocenił(a) serial na 10
Adunia10

Jade chcąca przywalić Angie z prostownicy. Bezcenne. :D
Tomasek dostający białej gorączki, wuaa.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

(Yo soy Skailes)
PS. Pablangie w dzisiejszym odcinku było rzeczywiście strasznie kochane.
Ale tłumaczenie mnie dobija.
W oryginale A. powiedziała "Te quiero mucho sabe, no? (Bardzo cię kocham, wiesz o tym, prawda?) A Pablo odpowiedział: "Si claro, que sé" (Tak, jasne, że wiem). A tłumaczenie... A: "Jesteś dla mnie bardzo ważny" P: "Tak, wiem o tym" No kurde.

Już kiedyś był podobny błąd, tj. w odcinku 34 lub 35, kiedy Angie napisała list do Pabla. Powiedziała "Estás mi amigo y te quiero mucho" (Jesteś moim przyjacielem i bardzo Cię kocham), a przetłumaczyli "Jesteś moim przyjacielem i zależy mi na Tobie".
-,-

askala128

tak jakby cenzurowali słowo "kocham" w polskim Disneyu xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Hahaha, dokładnie.

ocenił(a) serial na 4
karolina199

No właśnie... Może cenzurują przy scenach Pangie, żebyśmy sobie nie robili nadziei, że oni będą razem?

ocenił(a) serial na 10
Avanlee

Do Germana to by na pewno przetłumaczyli "kocham cię"

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Dziękuję KeThA

ocenił(a) serial na 3
LinkinPark200

Nie ma za co :) Sarra jestem tak a propo. a jeżeli ty rzeczywiście słuchasz Linkin Park to już cię lubię (jak oglądałam Transformersów, a tam na końcu What iv've done leci to zawaaał i od razu mój ulubiony film :D)

ocenił(a) serial na 5
Adunia10

Naxi :)
Furia Tomasa... No comment ...
Atakująca Jade ;D
Ale przede wszystkim Naxi <3

ocenił(a) serial na 8
Violetowa00

Naxi są zawsze świetni! <3

ocenił(a) serial na 5
julia_555

Słodcy jak zawsze :D