Violetta
powrót do forum 3 sezonu

Sezon 3

ocenił(a) serial na 8

W tym temacie wymyslamy fabule, na trzeci sezon violetty. Moga byc poronione, ale zabawne pomysly:-) Ja
niestety nie bede sie udzielac, bo mi sie limit skonczyl, ale jutro wroce. Przepraszam z gory na bledy, ale pisze z
tableta

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Ketha masz GG, wiem, że w jakimś temacie to pisałaś, ale nie chce mi się szukać

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Napiszę po raz 5 :D
48077489 :)
W końcu powinnam się go na pamięć nauczyć... Hm...

P.S Czytam właśnie twój rozdział :D

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Trzeba założyć specjalny temat z GG;D
Już czytasz, och dziękuje i jak?

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

Czy ty chcesz dostać ode mnie komentarz, czy nie? :D
Poczekaj cierpliwie, droga dziołszko!

ocenił(a) serial na 8
KeThA

Dobrze, cierpliwość to me drugie imię, w końcu kilka lat musiałam przeżyć z 10-letnim komputerem

ocenił(a) serial na 3
LuLuComello

dajesz za dużo przecinków, że tak powiem. Muszę się czegoś uczepić, bo będę zbyt słodziła... A tego nie chcemy ^^
Tylko się nie gniewaj!

KeThA

Limit mi się skończył, więc zalogowałam się na drugie konto. Tak wiem, że stawiam za dużo przecinków, zauważyłam to dzisiaj po opublikowaniu, muszę to ograniczyć

ocenił(a) serial na 3
LiLiComello

spoooko, tak tylko zauważyłam. Pewnei bym nie zwróciła na to uwagi, ale jakoś wczoraj czytałam opowiadanie jakiejś dziewczyny i miała przecinek co drugie słowo i od tej pory właśnie jakoś zwracam u wszystkich na to uwagę :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Sara, nomen omen. Ja mam pewien sentyment do tego nokturnu: http://www.youtube.com/watch?v=5ZUw78FXpG4 , umiem go zagrać na pianinie.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Taaak, jest cudowny <3 nIe wiedziałam, że umiesz na pianinie grać :D Muszę sobie gdzieś to odnotować!
Cieszę się, że jest tu ktoś, kto też lubi muzykę klasyczną. Znaczy nie jestem przerażająco wielką fanką, ale lubię :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie umiem ;D Znaczy jak poćwiczę, to odtworzę od biedy melodię ze słuchu, ale z nut nie umiem grać (chyba, że na flecie prostym). W zasadzie to umiem zagrać tylko linię melodyczną, bez chórków czy jak to się tam fachowo określa.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Chodzi ci zapewne o akompaniament :D To czemu piszesz, ze umiesz? Jak mi nie wierzysz, że ja umiem tamto to ci nagram :P Jestem do tego zdolna!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Nie o to mi chodziło ;D Melodię nokturna umiem zagrać w całości, z pamięci, ale poza tym nie umiem grać, nigdy się nie uczyłam ani nic.

ocenił(a) serial na 2
majka5454

W tym serialu jedyny naprawdę czarny charakter to Broduei... Taka gra słów. Przepraszam, jestem rasistką. :D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Haha xd Zawsze musisz dać jakiś tekst, cała ty;)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Sorry, to silniejsze ode mnie ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Taki odruch niewymuszony, rozumiem;)

ocenił(a) serial na 2
majka5454

Jak miałaś jeden awatar, to przez cały czas, a teraz co chwilę inny ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Bo jak już zaczniesz zmieniać to nie możesz skończyć ;p

tears_in_heaven

Widzę, że lubisz czarny humor xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

miałam w klasie kolegę z dredami... Więc wszystkie możliwe kombinacje ze słowem czarny chyba znam :D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Co ma czarny białego?

ocenił(a) serial na 3
ocenił(a) serial na 2
KeThA

No, ja znam w wersji "słuchać", ale mogę zaliczyć odpowiedź ;D

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Co to jest: na górze białe, na dole czarne?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

społeczeństwo :D
Rano się go chłopaki pytali, czy nie ma ochoty na czarną kawę.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Kurde, dobrze. A co to jest: na górze czarne, na dole białe?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tego nie wiem, muszę przyznać. Znaczy coś mi się obiło o uszy, ale nie zrozumiałam przesłania, więc nie piszę :D
Dlaczego murzyni nie mają wszystkiego?

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Gwałt. Cóż poradzę, ze mam dziwnych kolegów?
A tego to nie wiem.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czyli jednak to co myślałam, ale przykro mi tego nie rozumiem ... Znaczy... Dobra, oficjalna wersja jest, że nie ogarniam.
Bo wszystko jest dla ludzi.

I takie dowcipy były u mnie na porządku dziennym... Nie, żebym była rasistką, ale nie mam problemu z powiedzeniem Murzyn na osobę czarnoskórą.

ocenił(a) serial na 2
KeThA

U mnie raczej królują dowcipy o blondynkach z powodu mojej niekumatej koleżanki. Ale mój kolega mówi księdzu dowcipy o Adamie i Ewie z tych bardziej dwuznacznych, więc nic mnie nie zdziwi.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

U mnie była faza na czarnych właśnie :) Nie wiem, co będzie teraz, bo głównie chłopaki gadają o Lolu, co jest niezwykle zajmujące, szczególnie gdy się w to nie gra...

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja też uwielbiam słuchać, że w Tesco jest Assasin's Creed 4 w promocji za 30 zł, albo oglądać na youtubie "Balladę o cyckach" i "Poznaj moich Spartan". A mam tylko pięciu chłopaków w klasie!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Cóż, ja mam 20. Głównie na forum klasowym się kłócą, jaki gitarzysta jest najlepszy i opisują swoje przeżycia w tejże jakże zajmującej grze. To samo robią na lekcjach, przerwach czy wracając do domu. Każda na to leci

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Tak, bo to jest takie męskie i seksowne, wbijać level dzień i noc.

One_Direction

Wtedy pokazaliby jej trasę koncertową, resztę olali, serial to "Violetta" ;p

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

I to jest głupie! Mógłby się nazywać "Studio 21" ;)

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

I każdy bohater byłby tak samo ważny, a nie Violetcia zawsze na środku we wszystkich przedstawieniach;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nadaliby inny tytuł, i pokazywaliby jak im się dobrze bez niej żyje.

ocenił(a) serial na 8
LuLuComello

A ja nie mam pomysłów. To pewnie dlatego, że jestem wykończona po w-f' ie.
Ale chętnie sobie poczytam, coście tu nawymyślali. :D

użytkownik usunięty
LuLuComello

Odc.1
Violetta wreszcie odnajduje swój styl.Odkrywa w sobie miłość do glanów, pieszczoch, czerni. W jej szafie nie ma ani grama różu, fioletu bądź innego słitaśnego kolorku. Zainspirowana tą przemianą, zakłada razem z Germanem i ojcem Fran zespół heavy metalowy. Niespodziewanie okazuje się też, że Maria sabotowała swoją śmierć, by zamieszkać z Gregorio, który był jej dawnym przyjacielem. German dowiedziawszy się o tym, postanawia ją odzyskać. Kogo wybierze Maria? Dowiesz się już w następnym odcinku !

Zespół heavy metalowy? *.*

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

taa, to dość gwałtowna przemiana.

Kogo wybierze Maria? - ten tekst mnie rozwalił :P

użytkownik usunięty
Crazy12

serio? pisałam to ot tak sobie, na szybko, więc nie sądziłam, że to kogoś rozbawi :D