PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 42912
5,5 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

1/10

ocenił(a) serial na 1

Nawet nie muszę oglądać tego serialu ....wiem że to będzie papka ..... wyzywanie fanów i porównywanie ich do morderców i rasistów .... którzy będą głównymi odbiorcami tego ścieku ....poprawność bierze górę i niszczy się każde możliwe uniwersum. Każdy fan który został opluty przez tą produkcję powinien zostawić najgorszą możliwą ocenę ..... pozdrawiam miłego dnia

krzysztof356

Przyjacielu, podaj proszę wyniki najbliższego lotto.

krzysztof356

krzysztof356 gdybyś chociaż t...py ośle czytać umiał i znał książki Tolkiena, to nawet byś się nie wypowiadał w takim tonie na temat czegoś czego nie widziałeś.

ocenił(a) serial na 1
WojtasJ_

Aha ? ostatecznie wystawiłem ocene 5/10 próbując wyłapać co kolwiek pozytywnego z tej produkcji oraz dodałem nowy komentarz co mi się nie podoba ale wiem że i tak go nie przeczytasz więc, napiszę to i tu ...... nie zdziwiłem się nadal jest to papka dla zwykłego odbiorcy który będzie to oglądał przy kanapkach albo przy piwie do pewnie 6/7 na 10 ale ja daje 5 za same efekty muzykę i starania reszty ekipy główna bohaterka gra kompletne drewno bez rozumu ... w skrócie gówno w złotym papierku .... i nie musiałeś mnie obrażać a moje od osłów a mój wcześniejszy komentarz nadal zostaje aktualny czy przed czy po obejrzeniu pierwszych odcinków i nawet nie chodzi o kolorowych aktorów to akurat jest najmniejsze zmartwienie tego serialu .....