Nawet nie muszę oglądać tego serialu ....wiem że to będzie papka ..... wyzywanie fanów i porównywanie ich do morderców i rasistów .... którzy będą głównymi odbiorcami tego ścieku ....poprawność bierze górę i niszczy się każde możliwe uniwersum. Każdy fan który został opluty przez tą produkcję powinien zostawić najgorszą możliwą ocenę ..... pozdrawiam miłego dnia
krzysztof356 gdybyś chociaż t...py ośle czytać umiał i znał książki Tolkiena, to nawet byś się nie wypowiadał w takim tonie na temat czegoś czego nie widziałeś.
Aha ? ostatecznie wystawiłem ocene 5/10 próbując wyłapać co kolwiek pozytywnego z tej produkcji oraz dodałem nowy komentarz co mi się nie podoba ale wiem że i tak go nie przeczytasz więc, napiszę to i tu ...... nie zdziwiłem się nadal jest to papka dla zwykłego odbiorcy który będzie to oglądał przy kanapkach albo przy piwie do pewnie 6/7 na 10 ale ja daje 5 za same efekty muzykę i starania reszty ekipy główna bohaterka gra kompletne drewno bez rozumu ... w skrócie gówno w złotym papierku .... i nie musiałeś mnie obrażać a moje od osłów a mój wcześniejszy komentarz nadal zostaje aktualny czy przed czy po obejrzeniu pierwszych odcinków i nawet nie chodzi o kolorowych aktorów to akurat jest najmniejsze zmartwienie tego serialu .....