jestem zagorzałym fanem Tolkiena i ekranizacji Jacksona. Przypomnijcie sobie, jak czytelnicy Tolkiena byli wkurzeni zmianami w ekranizacji (jest ich całkiem sporo!), ale jak na spokojnie do tego podejdziesz i pomyślisz kategoriami filmu to okazuje się, że decyzje Jacksona były w większości dobre. Czuję pod nosem, że serial nie spełni moich oczekiwań, ale uczciwie dam mu szansę, tak po prostu. Musicie pamiętać, że oczekiwania po sukcesie Władcy na dużym ekranie są ogromne i tym samym obawy, że serial będzie po prostu nastawionym na zysk karykaturalnym i wypatrzonym show jest tym samym bardzo duże. Poczekamy i zobaczymy.
Na pewno przy takim budżecie i dzisiejszej technologii absolutnie nie wybaczę jakichkolwiek błędów technicznych.
Niestety dzisiaj krytyka jest tak olbrzymia czego co nawet jeszcze nie wyszlo , ze wydaje sie nowy serial amazonu byc skazany na porazke.Mam nadzieje ze mimo wszystko bedzie naprawde na wysokim poziomie , a napewno duzo wiekrzym niz Wiedzmin od Netflixa ktory uwazam za bardzo slaba produkcje.
Haters gonna hate, ale fakt - poziom hejtu jest niesamowity. Oglądałem filmiki gościa, który czepiał się koloru włosów bohaterów czy na minus do wierności Tolkienowi brał niepotwierdzone plotki i przecieki.
będzie tak badziewny jak ten trailer. Wszystkie inby gwiezdnowojenne to pikuś w porównaniu z tym, co się będzie działo we wrześniu.
badziewne trailery to mial Wiedzmin od Netflixa i wiedzialem juz wtedy ze serial bedzie tez padziewny i taki tez byl.W przypadku LOTR trailery sa bardzo dobre , i sam serial tez ma duza szasne byc bardzo dobry