Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,7 47 tys. ocen
5,7 10 1 47145
5,3 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Mam takie wrażenie, albo i pewność, że hbo walcząc o dużą oglądalność, ma masę klakierów, przyklaskujących, komentujących i oceniających za kasę dobrze swoje produkcje, a obce zerując do upadłego. 4,7, a ród smoka ile ma? Amazon prime zrobił coś świetnego, mimo że jest przede wszystkim platformą zakupową, a video takim dodatkiem. Hbo ciśnie od lat. Grę o tron do 6 sezonu jakoś pociągnął, a później już nawet wspomniani klakierzy nie dali rady lajkować. Artykuły "w czym jest lepszy ród smoka, od pierścieni..." Sprawdźcie i oceńcie.

ocenił(a) serial na 3
Bette85

Dobry serial? Na pewno nie pomyliłeś wątków? Niby ile tego dobra w nim jest, by całość w taki sposób oceniać? Możesz uzasadnić dlaczego serial ten jest dla Ciebie dobry?

ocenił(a) serial na 3
Wake_up_sheep

Czytam, że dla Ciebie to jest nawet "coś świetnego", czyli nie tyle, ze dobry ale wręcz świetny! Czyli jesteś chyba kolejną osobą, która baituje.

Wake_up_sheep

Uzasadnianie trollowi, który jest albo opłacony przez hbo, albo po prostu nieogarnięty by ze zrozumieniem coś obejrzeć, jest puste jak twoje komentarze.

ocenił(a) serial na 3
Bette85

Czyli jak zwykle, kolejny udawacz i ściemniacz nazywający czarne białym nie potrafiący ani jednego argumentu podać, który mógbły choć w minimalnym stopniu uzasadnić hurraoptymistyczną pseudo ocenę, "świetny serial"? Chyba dla ludzi z upośledzonym zmysłem estetycznym i z wypaczonym poczuciem dobrego smaku.

ocenił(a) serial na 9
Bette85

mnie ten serial tez bardzo sie podoba.

ocenił(a) serial na 3
Bette85

Bo pierścienie lubią ludzie na poziomie, a ród smoka sami klakierzy. Na pewno tak jest.

Dentarg

Nie, ale zaniżona ocena pierścieni wskazuje, że hbo odwala czarną robotę. Zwróć uwagę na tego wake up... Piana z pyska leci, bo nie zgadza się z moim zdaniem, albo jest trollem.

ocenił(a) serial na 2
Bette85

Gosciu wyzywasz innych od oplaconych trolli hbo a on sie pyta czemu ten serial jest dla ciebie dobry a ty dalej zero argumentow.Zanim wejdziesz znowu do internetu wez tabletki

hatti69

Koleżanko wyluzuj się. W jakim celu mam podawać argumenty na lepszość Pierścieni? Przecież piszę tu o zupełnie innej rzeczy. Może jeszcze raz ci wyjaśnię, że sprawa tyczy się ściemniaków hbo. Pomyśl: imdb i filmweb mają zazwyczaj podobne oceny. Sprawdź kilka produkcji. W przypadku pierścieni, na imdb jest 6,9, a na filmwebie 4,7. Dodam, że artykuły na facebooku mają tytuły w stylu "w czym jest lepszy ród smoka od pierścieni", albo "ród smoka najlepszym serialem roku". Zaniżanie ocen jednych, a podnoszenie ocen innych seriali, jest niestety normalną opcją marketingu i tylko idiota wierzy, że tak nie jest. Tyle, a ty tu trolla chcesz ratować, bo mu czegoś nie odpisuję. Umówcie się na randkę.

ocenił(a) serial na 2
Bette85

Dużo teorie spiskowych słyszałem w kontekście tego serialu, ale tak popier... jeszcze nie. To coś na poziomie, nazistów żyjących na księżycu i poruszających się na dinozaurach.

ocenił(a) serial na 2
MegaMaro

A to akurat prawda z nazistami na pewno bardziej prawdopodobne niz oplacanie przez hbo

ocenił(a) serial na 2
hatti69

Pss. HBO przy Amazonie to jak Luj spod sklepu żebrzący na kolejne wino vs Majątek Kulczyków. W sumie, Amazon przy takich psycho fanach i kurtyzanach darmowych, broniących taki ściek w sumie nie musi nawet opłacać recenzji ;-D