Mam takie wrażenie, albo i pewność, że hbo walcząc o dużą oglądalność, ma masę klakierów, przyklaskujących, komentujących i oceniających za kasę dobrze swoje produkcje, a obce zerując do upadłego. 4,7, a ród smoka ile ma? Amazon prime zrobił coś świetnego, mimo że jest przede wszystkim platformą zakupową, a video takim dodatkiem. Hbo ciśnie od lat. Grę o tron do 6 sezonu jakoś pociągnął, a później już nawet wspomniani klakierzy nie dali rady lajkować. Artykuły "w czym jest lepszy ród smoka, od pierścieni..." Sprawdźcie i oceńcie.
Dobry serial? Na pewno nie pomyliłeś wątków? Niby ile tego dobra w nim jest, by całość w taki sposób oceniać? Możesz uzasadnić dlaczego serial ten jest dla Ciebie dobry?
Czytam, że dla Ciebie to jest nawet "coś świetnego", czyli nie tyle, ze dobry ale wręcz świetny! Czyli jesteś chyba kolejną osobą, która baituje.
Uzasadnianie trollowi, który jest albo opłacony przez hbo, albo po prostu nieogarnięty by ze zrozumieniem coś obejrzeć, jest puste jak twoje komentarze.
Czyli jak zwykle, kolejny udawacz i ściemniacz nazywający czarne białym nie potrafiący ani jednego argumentu podać, który mógbły choć w minimalnym stopniu uzasadnić hurraoptymistyczną pseudo ocenę, "świetny serial"? Chyba dla ludzi z upośledzonym zmysłem estetycznym i z wypaczonym poczuciem dobrego smaku.
Bo pierścienie lubią ludzie na poziomie, a ród smoka sami klakierzy. Na pewno tak jest.
Nie, ale zaniżona ocena pierścieni wskazuje, że hbo odwala czarną robotę. Zwróć uwagę na tego wake up... Piana z pyska leci, bo nie zgadza się z moim zdaniem, albo jest trollem.
Gosciu wyzywasz innych od oplaconych trolli hbo a on sie pyta czemu ten serial jest dla ciebie dobry a ty dalej zero argumentow.Zanim wejdziesz znowu do internetu wez tabletki
Koleżanko wyluzuj się. W jakim celu mam podawać argumenty na lepszość Pierścieni? Przecież piszę tu o zupełnie innej rzeczy. Może jeszcze raz ci wyjaśnię, że sprawa tyczy się ściemniaków hbo. Pomyśl: imdb i filmweb mają zazwyczaj podobne oceny. Sprawdź kilka produkcji. W przypadku pierścieni, na imdb jest 6,9, a na filmwebie 4,7. Dodam, że artykuły na facebooku mają tytuły w stylu "w czym jest lepszy ród smoka od pierścieni", albo "ród smoka najlepszym serialem roku". Zaniżanie ocen jednych, a podnoszenie ocen innych seriali, jest niestety normalną opcją marketingu i tylko idiota wierzy, że tak nie jest. Tyle, a ty tu trolla chcesz ratować, bo mu czegoś nie odpisuję. Umówcie się na randkę.
Dużo teorie spiskowych słyszałem w kontekście tego serialu, ale tak popier... jeszcze nie. To coś na poziomie, nazistów żyjących na księżycu i poruszających się na dinozaurach.
A to akurat prawda z nazistami na pewno bardziej prawdopodobne niz oplacanie przez hbo