Znam trylogię w książce i filmie chyba na pamięć i nie przypominam sobie ani w jednym ani w drugim, obsady czy wspomnienia ( w książce ) osób innego koloru skóry niż biały... No chyba że "najemnicy wchodzący przez czarną bramę do Mordoru"... Wykupię ten abonament na te 30 dni ale jak zobaczę "LGBT" czy 50 % obsady w kolorze innym niż książkowy to będę tylko ten jeden abonament w "w plecy" Zróbcie z tego tylko serial poprawności politycznej a będzie Sodoma i Gomora...
Kolego, nie kupuj, nie oglądaj tego chłamu. Im chodzi tylko o twoje pieniądze. Nawet jak skończysz oglądać po pierwszym odcinku, co z tego, hajs się będzie zgadzał amazonowi.
Oczywiście, jeden miesiąc to jest 10 zł, przynajmniej w obecnej ofercie, Jako naprawdę "FAN" władcy, który zna Tolkiena z książek nie mogę nie dać szansy serialowi, jedyne moje bolączki to są te, które opisałem wyżej, i chcę się też przekonać na własne oczy, jak bardzo można coś spie*dolić w imię poprawności politycznej 1 miesiąc = 10zł tyle mogę poświęcić.