PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 42912
5,5 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Po co się kłócić o tak nie poważną rzecz, jak ten serial, serial, jako serial mi się podoba(może dlatego, że nie czytałem dużo Tolkiena), ale trzeba powiedzieć, że jest dobrze nakręcony, fantastyczne zdjęcia, fabuła czasami przymula(to jeden z błędów), drugim dosyć nie dopracowanym błędem jest kolor skóry, który moim zdaniem powinien być zależny od lokacji, a nie, że tu damy trochę czarnych aktorów, żeby nie powiedziano, że tu żaden czarny aktor nie gra, moim zdaniem można to było zdecydowanie lepiej zrobić, na przykład zrobić lokalizację, gdzie mieszkają głównie czarno skórne osoby, a nie do 98% białych ludzi dorzućmy z 5 czarnych ludzi, no to głupie. Dla mnie właśnie to są te dwa główne błędy tego serialu, jak na razie i ja rozumiem, że można być wielkim fanem Tolkiena kochać jego książki, kochać Śródziemie, które stworzył no, ale jak komuś się podoba to nie krzyczcie na niego, żeby lepiej niech sobie poszedł do przedszkola i dzieci z bulerbyn czytał, i chcę przypomnieć, że to tylko serial i dyskusja powinna być na poziomie.