PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,6 43 tys. ocen
5,6 10 1 43310
5,6 25 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

https://www.youtube.com/watch?v=pzJDzIDv0mo

NIECH CIEMNOŚĆ ZWIĄŻE ICH WSZYSTKICH!

Na Bogów Chaosu...

Takich ciar na plecach nie pamiętam już!!!! Takiej chęci obejrzenia czegokolwiek.
To jest najpiękniejszy trailer jaki widziałam od lat! <3 Aż mi się w kącikach oczu uformowały łezki... Jako ktoś kto kocha Śródziemie, jego historie, lore i postaci...Jeśli się ma do tego serce i pasję; nie wyobrażam sobie żeby fanu ta zapowiedź mogła się nie spodobać...Że nie poczuje absolutnie niczego, że nic w nim nie drgnie...Coś pięknego!
Cieszę się, że jestem w ogóle w stanie wyartykułować jakiekolwiek zdania, zamiast typowo babskiego piszczenia jak jakaś nakręcona wariatka! ^^
ZAPOWIADA SIĘ JEDWABISTY POWRÓT.

WhiteDemon

Po pierwsze, Eregion został zniszczony po wykuciu pierścieni, po drugie Barlog przebudził się w 3 erze w wyniku chciwości krasnoludów spowodowanej mocą pierścienia, a tu co, gdzie ta historia Śródziemia?

Pallando

Na forum trylogii LOTR też płaczesz w niebogłosy że Glorfindel został wycięty, a jego rolę przejęła Arwena? Czy tutaj tylko tak, bo jazgot na produkcję Amazona jest obecnie modny? 

WhiteDemon

Zauważ że tam podmienili postać, nie zmienili sensu stricto wydarzeń jak to ma miejsce w serialu Amazona, co doprowadza do tego że historie te tracą sens.

Pallando

IMO sensowne bedzie przesuniecie obudzenia Balroga do 2 ery, jesli po prostu po przekazaniu pierscienia Durinowi po jakimś czasie juz zaczną kraśki kopać głębiej wiecej kruszcu z powodu narastania chciwości i to obudzi brzydala. mysle, że daloby sie to pokazac z sensem przyspieszajac proces wplywu pierscienia na wzrost chciwości, a tej na kopanie. Bo czy musi ten wplyw pierscienia na główną negatywną cechę tej rasy potrwac az pare tysiecy lat ? Ale raczej watpliwe, aby pokazali to w sposob sensowny. :)

tallis1___

Ale on już jest wybudzony, przypomnę sezon 1, liść z drzewa...

Pallando

chodziło mi o to, że powinni go obudzić dopiero po przyjeciu pierscieni przez krasnoludy, czyli w 2 sezonie. skoro sie zbudzil w 1szym to czemu od razu ich nie zaatakowal? :D

Pallando

Po pierwsze, Eregion został zniszczony po wykuciu pierścieni, A czy nie tak bedzie w 2 sezonie? Ze zwiastuna mozna wnosic, że ich wykucie - tj 7 i 9 - bedzie sie odbywac niedlugo przed albo w trakcie oblezenia.

tallis1___

Ale to znów burzy chronologie wydarzeń.

WhiteDemon

:D :D :D taa bedzie sie z czego pośmiac w tych smutnych czasach :D