https://www.youtube.com/watch?v=pzJDzIDv0mo
NIECH CIEMNOŚĆ ZWIĄŻE ICH WSZYSTKICH!
Na Bogów Chaosu...
Takich ciar na plecach nie pamiętam już!!!! Takiej chęci obejrzenia czegokolwiek.
To jest najpiękniejszy trailer jaki widziałam od lat! <3 Aż mi się w kącikach oczu uformowały łezki... Jako ktoś kto kocha Śródziemie, jego historie, lore i postaci...Jeśli się ma do tego serce i pasję; nie wyobrażam sobie żeby fanu ta zapowiedź mogła się nie spodobać...Że nie poczuje absolutnie niczego, że nic w nim nie drgnie...Coś pięknego!
Cieszę się, że jestem w ogóle w stanie wyartykułować jakiekolwiek zdania, zamiast typowo babskiego piszczenia jak jakaś nakręcona wariatka! ^^
ZAPOWIADA SIĘ JEDWABISTY POWRÓT.
Po pierwsze, Eregion został zniszczony po wykuciu pierścieni, po drugie Barlog przebudził się w 3 erze w wyniku chciwości krasnoludów spowodowanej mocą pierścienia, a tu co, gdzie ta historia Śródziemia?
Na forum trylogii LOTR też płaczesz w niebogłosy że Glorfindel został wycięty, a jego rolę przejęła Arwena? Czy tutaj tylko tak, bo jazgot na produkcję Amazona jest obecnie modny?
Zauważ że tam podmienili postać, nie zmienili sensu stricto wydarzeń jak to ma miejsce w serialu Amazona, co doprowadza do tego że historie te tracą sens.
IMO sensowne bedzie przesuniecie obudzenia Balroga do 2 ery, jesli po prostu po przekazaniu pierscienia Durinowi po jakimś czasie juz zaczną kraśki kopać głębiej wiecej kruszcu z powodu narastania chciwości i to obudzi brzydala. mysle, że daloby sie to pokazac z sensem przyspieszajac proces wplywu pierscienia na wzrost chciwości, a tej na kopanie. Bo czy musi ten wplyw pierscienia na główną negatywną cechę tej rasy potrwac az pare tysiecy lat ? Ale raczej watpliwe, aby pokazali to w sposob sensowny. :)
chodziło mi o to, że powinni go obudzić dopiero po przyjeciu pierscieni przez krasnoludy, czyli w 2 sezonie. skoro sie zbudzil w 1szym to czemu od razu ich nie zaatakowal? :D
Po pierwsze, Eregion został zniszczony po wykuciu pierścieni, A czy nie tak bedzie w 2 sezonie? Ze zwiastuna mozna wnosic, że ich wykucie - tj 7 i 9 - bedzie sie odbywac niedlugo przed albo w trakcie oblezenia.