Pusty, oparty na przerysowaniu i internetowym kolektywizmie hejt.
Zamiast oparcia na opiniach lub wyrobienia jakiejkolwiek subiektywności wolicie pruć jedynkami "bo inni tak robio" przez co ci którzy serial oglądali lecą w drugą stronę oceniając dziesiątkami.
Gratulację, wytworzyliście sobie tak piękną antydyskusyjną atmosferę skrajności że nie da się tutaj znaleźć choć jednego komentarza wartego przeczytania xD.
Ja na szczęście nie z fandomu a popcorn jem do czytania zidiociałych komunistów "bo tak w ksionżce nie byo".
Już ? Przytuliłeś pieniążki wiesz ze serial to klapa to zamiast go chwalić teraz tarasujesz fanów? Chańba ci , zasłużone 1
Tak, pieniądze do Bezosa xD. Ja tu nie mówię o jakości samego serialu, bo dla was nie ma ona najmniejszego znaczenia.
Jakość dyskusji jest tutaj beznadziejna i to właśnie przez kolektywizm fanów. W dupie macie jakość serialu. A wasza toksyna jest tak zidiociała że jak ktoś nawet wam to powie prosto w twarz to i tak wyzwiecie że od tego że jest się opłacanym xD.
Dyskusji życzymy śmierć! Niech żyje jedyna słuszna narracja!
Czyli nie rozumiesz o co chodzi.
Jakby amazony stworzyły serial nawiązujący do LOTR wówczas nie było by awantury.
Ot serial fantasy, z ładną oprawą. Tylko, że amazony twierdzą, że zrobili LOTR, co jest kłamstwem.
a czemu masz ich za komunistów ? mnie to śmieszy, bo mam wrażenie, że oni pewnie też mieliby cie za komuniste czy marksiste :D co w ogóle wymóg profesjonalności producentów filmy czy serialu (czyli opieranie się - choć trochę - na utworze o którym twierdzą że się opierali), miałby wspólnego z byciem komunistą czy w ogóle jakimkolwiek innym "istą" zindoktrynowanym na jakąs ideologie polityczna? jak dla mnie to taki wymóg wskazuje po prostu na dojrzałość tych, którzy mają takowe wymogi wobec producentów w koncu utworu za który by chcieli zapłacić. nikt nie lubi płacić za fałszowany towar :D