PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,6 43 tys. ocen
5,6 10 1 43310
5,6 25 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Pusty, oparty na przerysowaniu i internetowym kolektywizmie hejt.
Zamiast oparcia na opiniach lub wyrobienia jakiejkolwiek subiektywności wolicie pruć jedynkami "bo inni tak robio" przez co ci którzy serial oglądali lecą w drugą stronę oceniając dziesiątkami.
Gratulację, wytworzyliście sobie tak piękną antydyskusyjną atmosferę skrajności że nie da się tutaj znaleźć choć jednego komentarza wartego przeczytania xD.
Ja na szczęście nie z fandomu a popcorn jem do czytania zidiociałych komunistów "bo tak w ksionżce nie byo".

Voldemortek

Już ? Przytuliłeś pieniążki wiesz ze serial to klapa to zamiast go chwalić teraz tarasujesz fanów? Chańba ci , zasłużone 1

grzespiechowski

Tak, pieniądze do Bezosa xD. Ja tu nie mówię o jakości samego serialu, bo dla was nie ma ona najmniejszego znaczenia.
Jakość dyskusji jest tutaj beznadziejna i to właśnie przez kolektywizm fanów. W dupie macie jakość serialu. A wasza toksyna jest tak zidiociała że jak ktoś nawet wam to powie prosto w twarz to i tak wyzwiecie że od tego że jest się opłacanym xD.
Dyskusji życzymy śmierć! Niech żyje jedyna słuszna narracja!

Voldemortek

co mnie interesuje jakość serialu jak opiniuje go pod serią jaką się ukazał? jakby był to serial

Voldemortek

Czyli nie rozumiesz o co chodzi.
Jakby amazony stworzyły serial nawiązujący do LOTR wówczas nie było by awantury.
Ot serial fantasy, z ładną oprawą. Tylko, że amazony twierdzą, że zrobili LOTR, co jest kłamstwem.

Voldemortek

a czemu masz ich za komunistów ? mnie to śmieszy, bo mam wrażenie, że oni pewnie też mieliby cie za komuniste czy marksiste :D co w ogóle wymóg profesjonalności producentów filmy czy serialu (czyli opieranie się - choć trochę - na utworze o którym twierdzą że się opierali), miałby wspólnego z byciem komunistą czy w ogóle jakimkolwiek innym "istą" zindoktrynowanym na jakąs ideologie polityczna? jak dla mnie to taki wymóg wskazuje po prostu na dojrzałość tych, którzy mają takowe wymogi wobec producentów w koncu utworu za który by chcieli zapłacić. nikt nie lubi płacić za fałszowany towar :D