Mam wrażenie, że Amazon robił casting w szkole dla ludzi opoznionych. To bardzo miłe z ich strony, że dają równe szanse wszystkim, niezależnie od koloru skóry, pochodzenia lub poziomu intelektualnego.
Tak z drugiej strony to w tym Amazonie za scenariusz chyba odpowiadają fachowcy od gastronomii, bo tak wymieszanego grochu z kapustą to jescze nikt nam nie serwował.
Najlepszym samozaoraniem jest świętowanie dożynek przez plemię, ktore słynie z koczowniczego(tzn ze nie mają kiedy pracować na roli lub nie posiedli tej umiejętności) trybu życia. Ja rozumiem, że dziś ludzie trochę zapominają jak ludzie żyli 100 lat temu, ale ludzie nad tym pracujący koszą za to dosyć spory hajs, więc fajnie jakby trochę się dokształcili w pewnym zakresie. W sumie wystarczyło książkę przeczytać, ale tego też pewnie nie zrobili lub nie zrozumieli. Niekompetencja i brak logiki i to w trailerach wzbudza politowanie. Tolkien opisał całe kultury, no ale hanbrugery mają to w poważaniu.
Miec gotowy scenariusz, a do tego cały świat rozpisany z najdrobniejszymi detalami i zeby to tak zj#$&@%. Poprawność i Lewactwo to nasza wspolczesna plaga egipska, gdzie nie wejda to wszystko udaje im się zepsuc. Wiedźmin okazał się tragiczny, teraz czas na władcę pierścieni, który po wyjściu z pod pióra Tolkiena był idealnym dziełem literackim.