PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,5 43 tys. ocen
5,5 10 1 42895
5,5 22 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

https://www.google.com/search?q=wiekszosc+widzow+pierscieni+wladzy+nie+dokonczyl a+serialu+amazona
:D

ocenił(a) serial na 3
Nabongodonozor

bo był tak fascynujący :D

ocenił(a) serial na 9
tallis1___

Albo trial im się skończył nim wyszły wszystkie odcinki. Ja tak miałem zanim ogarnąłem skąd ściągnąć.

ocenił(a) serial na 3
NieMamSwojegoZdania

pewnie niektórym tak :) ale raczej nie aż 70% bo tylko 30% dokonczylo ogladanie na platformie.

ocenił(a) serial na 9
tallis1___

Na amazonie prawie nic nie ma. 0 marvela, 0 dc - to masz na disney+ i HBO. Nie znam statystyk ale byłbym skłonny uwierzyć w założenie, że ponad połowa ludzi którzy mieli amazona w czasach wyjścia LOTR:ROP założyła go tylko po to żeby to obejrzeć.

ocenił(a) serial na 3
NieMamSwojegoZdania

założyli pewnie tak, ale 70% nie dokonczylo ogladac serialu, czyli sie im nie podobał.

ocenił(a) serial na 9
tallis1___

Jeżeli statystyki są takie jak podajesz to wciąż nie koniecznie. Serial wychodził na raty, a z pewnością znalazła się spora część ludzi która nie chciała płacić bo poza tym serialem na prajmie nic nie ma :)

NieMamSwojegoZdania

Ale nie przenoś polskich realiów (gdzie najchętniej odwiedzanymi "vod" są tzw. pirackie streamingi) na hamburgerów, bo to się nie dodaje;]

ocenił(a) serial na 9
Nabongodonozor

W polsce to wszyscy piracą prawie, a na świecie krajów co są jeszcze biedniejsze i jeszcze bardziej piracące to jest jeszcze więcej. Możesz mieć rację, nie uwzględniłem że większość świata to kompletna bieda i złodzieje.

ocenił(a) serial na 2
NieMamSwojegoZdania

"Na amazonie prawie nic nie ma." xD Masz 17 tytułów serialowych których średnia ocena jest równa lub większa niż 8. Na hbo max to 42 tytuły, na disney+ 14 tytułów spełnia ten warunek,na netflixie 54, skyshow time 14 tytułów. W filmach to 10 tytułów, na hbo max 13, disney+11,netflix 21 tytułów, skyshowtime12.

Różnica polega na tym że primevideo jest najtańszy bo kosztuje ok. 4 zł/mies.
Ale nie ma Dc lub marvela, na hbo max też dostaliśmy gówno z dc jeśli porównamy z zawartością całego DCAMU, podobnie na disney+. Na primie mamy za to niezwyciężonego, the boys seriale+ animacja krótkometrażowa, The tick, Samarytanina [mocno średni, ale i tak przebija 4 fazę marvela xD].

ocenił(a) serial na 9
wsad19

Znaczy mówisz mi to co już sam powiedziałem. Nie ma żadnego Marvela ani DC - sam badziew prawie.
Tylko po co to się tak rozpisywać i spamować co już powiedziano to nie rozumiem Cię.

tallis1___

Jak do tego doszło, nie wiem;D