PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835082}

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

The Lord of the Rings: The Rings of Power
2022 -
5,6 44 tys. ocen
5,6 10 1 43909
5,1 31 krytyków
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum serialu Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy

Piękny serial

ocenił(a) serial na 10

Macham hejterom z wystawionym palcem środkowym i czekam z popcornem na 2 sezon. Nie pozdrawiam, ale zapraszam hejterów do szydzenia z mojego gustu, bo uwielbiam być w mniejszości.

ocenił(a) serial na 10
kornikowes

Przebijam piątkę! Nie mogę się doczekać 2 sezonu, to czekanie normalnie zabiją...;)

ocenił(a) serial na 8
kornikowes

Mi również serial się bardzo podoba. Czekam cierpliwie na 2 sezon a zapowiada się cała masa ciekawostek. Ostatnio widziałem choćby kadr w którym pokazany był Troll i Adar i wygląda to bardzo ciekawie :) Wątek Bombadila to też fajny zabieg i mam nadzieję, że w jakiś sposób Nieznajomy (najpewniej Gandalf) spotka Galadrielę, może Bombadil odda mu swój kapelusz (widoczny na kadrze z serialu), co też będzie takie dość symboliczne i Galadriela nada mu imię, które dobrze już znamy. :))) Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo ciekaw co dalej.

ocenił(a) serial na 3
kornikowes

też czekam na 2 sezon, bo będzie masa śmiechu na YT :D najlepszy kabaret sezonu, jeśli pominąć miedzypartyjny jazgot polityczny w TV :D

ocenił(a) serial na 10
kornikowes

Ja też uważam, że to przepiękny serial. Ja jestem zadowolony, a że rasiści mają z nim problem, to niech mają. To najladniejsza wizualnie rzecz (w dodatku w HDR) jaką kiedykolwiek widzialem w TV.