kazdy serial sie teraz chwali jaki to ma ogromny budzet tylko co z tego jak wieje nuda, na co idzie ta kasa?
-1 odcinek rodu smoka kosztowal podobno 15mln dolarow
-8 oddcinkow 'pierscienie wladzy' to 460 mln dolarow (57mln na odcinek tego gufna xd)
btw koszt mojego ukochanego breaking bad, ktory jest dla mnie serialem idealnym to 200mln i to za calosc ,czyli ponad 60odc
(dalem 10/10 dla rodu smoka na zachete bo lubie fantasy i licze, ze sie rozkreci w 2 sezonie)
Breaking Bad nie miało ładnych widoczków ani kosztów jakichś super, to głównie gadanko, kamper i jakiś pokój niby pod ziemią, a te wszystkie gry o tron to samo gadanie i s3x, o nic więcej w tym nie chodzi, tyle że przynajmniej od razu smoki dali do tego nowego a nie czekanie 7 sezonów gadania i s3xu wszystkich ze wszystkimi żeby wreszcie smoki biły się z nieumarłymi.
Tu akcja jest od razu i nie ma nudy.
wiem, ze nikt w bb smoka nie musial "rysowac" ale w tych nowych serialach fantasy akcji jest bardzo ale to bardzo niewiele jak na taki budzet.
juz nie mowie o pierscieniach wladzy bo ten serial to katastrofa ale w rodzie smoka akcja dzieje sie w paru komnatach i tylko gadaja a smoki pokazane sa co 2 odc i to na chwile.
-3 filmy wladca pierscieni to okolo 10h a akcji jest mnostwo
- rod smoka 1 sezon to tez okolo 10h i do 9odc byla tylko 1 akcja
No, a w filmach akcji jest jeszcze więcej akcji niż w RoP. Po co oglądać te fantasy, jak tam tylko gadają i gadają. Co za nudziarze.
To samo Breaking Bad. Co to ma być że ma ocenę 8.8? Za co to? Przecież tam samo gadanie jest. Mało akcji, mało efektów, 2/10, elo.
Tak, Warcraft też masakruje ten serial pod każdym względem :D :D
No i też w nim gadają, pewnie dlatego tak słabo się sprzedał :/ Gdyby się tylko bili i było wincyj CGI to by był sukces!
No oczywiście że Warcraft masakruje wszystko. Powiesz "Lod nad kukułczym gniazdem" - odpowiem Warcraft, powiesz "Avengers" odpowiem jak poprzednio. Lok tar ogar!
Dentarg napisał: "Warcraft też masakruje ten serial pod każdym względem"
NieMamSwojegoZdania zrozumiał: "No oczywiście że Warcraft masakruje wszystko"
Jeśli matura jest jeszcze przed tobą to radzę zacząć dużo czytać i analizować przeczytany tekst. Jest dopiero końcówka października, jeszcze jest szansa że zdasz.
Odkąd władze w blizzardzie sprawują księgowi i prawnicy to już nie to samo. Świetność wowa to czasy podstawki i tbc gdzie liczył się skill, a fabuła była oparta o świetne warcraft 3 i dodatek frozen throne. Później ułatwiali grę, czym ja zepsuli. W kolejnych dodatkach łatwiej było lamusom, a topowi gracze zakonczyli grę. Te sztuczne twory jakim były classic i classic TBC ani troszkę nie były w stanie nawiązać do tego co było w 2004 roku. Obecnie Blizzard szuka hajsu gdzie się tylko da, ubijając krowę, która wycisnęli do cna.
Od 2004 roku minęło już wiele lat. Wydaje mi się, że my już nie jesteśmy grupą docelową Blizzarda.
Ja na pewno nie jestem, patrząc po Warcraft Arclight Rumble. To już nie Warcraft dla mnie.
Po tym co obecnie prezentują, nie palę się, by znów zostać ich klientem. Wielkie korpo gier takie jak blizzard, ubisoft czy Electronic arts schodzą na psy, a dobre gry dają nam mniejsze studia, którym zależy na klientach. Wszędzie gdzie władze przejmują księgowi z prawnikami zaczyna się źle dziać. Na dzień dzisiejszy zdecydowanie preferuje exclusive na PlayStation.
Oj tam. Na smartfony wyszło Diablo Immortal - to moja ulubiona gra ever. I'm super excited about this new diablo.
Któregoś dnia być może i PS stanie się duże a ich produkcje także zejdą na psy, chociaż potrwa to pewnie jeszcze bo jakość sprzętu mają strasznie słabą i chyba nikt tego nie używa, bo po co miałby kiedy są PC?