Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy: Sezon 1 Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy sezon 1, odcinek 7

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy | Oko

The Eye 1h 12m
5,4 2,0 tys. ocen
5,4 10 1 2044
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum s1e7

"Fajerwerki" w koczowisku hartfootów były fajne. Wywołały uśmiech na mojej zmęczonej twarzy po 6 odcinkach. Dobrze tak barbarzyńcom i idiotom.

ocenił(a) serial na 6
HalloWin

Co XD Mowi to barbarzynca dajacy 1 serialowi ktory nie jest idealny ale napewno nie zasluguje na 1 bo tak...

ocenił(a) serial na 1
Barricade18

za co ten serial ma dostać większą notę niż 1?

ocenił(a) serial na 3
Arkadiusz_Jarczewski

Pewnie za efekty. Nowa linia obrony serialu mówi, że za efekty wyższa ocena się należy :D

ocenił(a) serial na 1
Dentarg

i za widoczki;)dałbym więcej punktów,ale by musiały być tylko widoczki,bez drewnianych aktorów,gównianej akcji,tekturowych zbroi:)

ocenił(a) serial na 1
Dentarg

Haha -teraz taka moda? Za obrazek na pulpit ocenę podwyższyć? Nie rozumiem obrońców (nawet jak nie znają książek). To jest pozbawione sensu nudne po prostu, Pozdro.

użytkownik usunięty
Barricade18

Jak kupe owinie się w ładne opakowanie, a potem przymocuje kokardę, to nie zmieni w smaczny wypiek, tylko dalej pozostanie kupa.

ocenił(a) serial na 1
Barricade18

No może rzeczywiście jakieś 2-3 gwiazdki można by dać,gdyby 1-Nie podszywanie się pod jednego z największych pisarzy 2-Kłamliwa narracja amazona 3-Obrażanie fanów przez amazona 4-Usprawiedliwianie porażki tego gniota przez wszystkie -izmy świata 5-Przekęty na Imdb 6- Przekręty na oficjalnej stronie. To tak na szybko...

ocenił(a) serial na 6
HalloWin

Widzę, że dyskusja tutaj na tej rakowej stronie dla dzieci z kimkolwiek nie ma sensu. Wszystkim wszystko nie pasuje bo napewno zrobilibyscie to lepiej. Jezeli jestescie tacy zajebisci czemu sami nie napiszecie jakies powiesci fantasy? A nie czekaj... Nie potraficie. Potracicie tylko tylko hejtowac i wyzywac bo tylko na tyle stac was. Przemadrzaly kraj a daje sie potulnie ru***ć rzadowi. Wiecej mi nie trzeba :D Nie pozdrawiam

użytkownik usunięty
Barricade18

A dlaczego ty nic nie napiszesz? Nie masz pomysłu? Narzekać to każdy umie na wszystko i wszystkich, co tylko udowodniłeś. Chwytaj za kredki i wymaluj swoje wyrazy oburzenia. Amazon dostał prawa do świetnego gotowca i nie umiał z tego skorzystać, zrobił badziewi.
Jackson dwadzieścia lat temu pokazał jak się to robi, więc zgarnął za świetny film, aż 17 oskarow gdy były jeszcze coś warte, a miał 30 nominacji i to robi wrażenie. Przygotował konkretny film, który wypromował srodziemie na cały świat. Niektórzy po seansie chwycili za książki i zakochali się w tym świecie.
Amazon zaserwował nam tylko przereklamowany i nudny badziew. Miało by super i nie jest. Nie ma co się dziwić, ludzie zajmujący się produkcją to nieudacznicy, którym nigdy nie udało się sprzedać swoich pomysłów i wychodzi na to, że Bezos dał się im oszukać.

ocenił(a) serial na 2

Miało być super? No nie wiem, chyba mało kto się spodziewał, że będzie super. :)

użytkownik usunięty
xUmcyk

Nie czepiaj się... Chciałem być obiektywny i cytowałem ludzi opowiedzialnych za produkcję pierścieni władzy. To nie moja wina, że przez całą kampanie reklamową kłamali.

ocenił(a) serial na 1
Barricade18

co ty piszesz???????? co "kraj" albo "rząd" ma wspólnego z tym serialem??? co do "sensu dyskusji" to już spieszę z odpowiedzią :) jeśli zakładałeś że dyskusja o "gustach" ma "sens" to wychodzi na to że wejście na tę "rakową stronę" faktycznie było owocne, bo dowiedziałeś się że jest odwrotnie. twój drugi błąd polega na tym że oczekujesz od innych "obiektywizmu" a nie stać na to ciebie samego :3

ocenił(a) serial na 3
kgibas666

co rządy mają wspolnego z Amazonem i innymi korporacjami? Może to, że dają im duże dotacje i ulgi podatkowe. Nawet na produkcje tego gniota w NZ rząd NZ sypnął ze 20 milionów. Poczytajcie, jak prawnicy korporacji wysysają podatniczą kasę od rządów. Jakby korporacje miały mało kasy. :D

ocenił(a) serial na 1
tallis1___

miałem na myśli ten fragment wpisu Barricade18: "Potracicie tylko tylko hejtowac i wyzywac bo tylko na tyle stac was. Przemadrzaly kraj a daje sie potulnie ru***ć rzadowi."

co do rządów, pieniędzy podatników i korporacji to oczywiście masz rację

https://naekranie.pl/aktualnosci/netflix-przejmuje-wiedzmina-sprawdzamy-co-z-pan stwowa-dotacja-1866920

ocenił(a) serial na 3
kgibas666

a, rozumiem :) a mogłbyś mnie oświecic, jak na tym forum dodaje się nowy wątek? bo siedze tu chwilę i jeszcze tego nie ogarnełam :D

ocenił(a) serial na 1
tallis1___

pod każdym tematem filmu/serialu jest nagłówek "forum" i obok tego są takie szare okularki i plus w kółku. musisz kliknąć w ten plus by dodać nowy temat.
pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 3
kgibas666

dzieki bardzo :)

ocenił(a) serial na 1
HalloWin

a ja czekam na rzeź jaką Balrog sprawi tym "podstępnym karzełkom" ( wiem że się nie doczekam :'( )

ocenił(a) serial na 1
kgibas666

No ,żeby z antagonistów zrobić protagonistów...:) :) :) Brawo Wy -(a)mazon.