"Fajerwerki" w koczowisku hartfootów były fajne. Wywołały uśmiech na mojej zmęczonej twarzy po 6 odcinkach. Dobrze tak barbarzyńcom i idiotom.
Co XD Mowi to barbarzynca dajacy 1 serialowi ktory nie jest idealny ale napewno nie zasluguje na 1 bo tak...
Pewnie za efekty. Nowa linia obrony serialu mówi, że za efekty wyższa ocena się należy :D
i za widoczki;)dałbym więcej punktów,ale by musiały być tylko widoczki,bez drewnianych aktorów,gównianej akcji,tekturowych zbroi:)
Haha -teraz taka moda? Za obrazek na pulpit ocenę podwyższyć? Nie rozumiem obrońców (nawet jak nie znają książek). To jest pozbawione sensu nudne po prostu, Pozdro.
Jak kupe owinie się w ładne opakowanie, a potem przymocuje kokardę, to nie zmieni w smaczny wypiek, tylko dalej pozostanie kupa.
No może rzeczywiście jakieś 2-3 gwiazdki można by dać,gdyby 1-Nie podszywanie się pod jednego z największych pisarzy 2-Kłamliwa narracja amazona 3-Obrażanie fanów przez amazona 4-Usprawiedliwianie porażki tego gniota przez wszystkie -izmy świata 5-Przekęty na Imdb 6- Przekręty na oficjalnej stronie. To tak na szybko...
Widzę, że dyskusja tutaj na tej rakowej stronie dla dzieci z kimkolwiek nie ma sensu. Wszystkim wszystko nie pasuje bo napewno zrobilibyscie to lepiej. Jezeli jestescie tacy zajebisci czemu sami nie napiszecie jakies powiesci fantasy? A nie czekaj... Nie potraficie. Potracicie tylko tylko hejtowac i wyzywac bo tylko na tyle stac was. Przemadrzaly kraj a daje sie potulnie ru***ć rzadowi. Wiecej mi nie trzeba :D Nie pozdrawiam
A dlaczego ty nic nie napiszesz? Nie masz pomysłu? Narzekać to każdy umie na wszystko i wszystkich, co tylko udowodniłeś. Chwytaj za kredki i wymaluj swoje wyrazy oburzenia. Amazon dostał prawa do świetnego gotowca i nie umiał z tego skorzystać, zrobił badziewi.
Jackson dwadzieścia lat temu pokazał jak się to robi, więc zgarnął za świetny film, aż 17 oskarow gdy były jeszcze coś warte, a miał 30 nominacji i to robi wrażenie. Przygotował konkretny film, który wypromował srodziemie na cały świat. Niektórzy po seansie chwycili za książki i zakochali się w tym świecie.
Amazon zaserwował nam tylko przereklamowany i nudny badziew. Miało by super i nie jest. Nie ma co się dziwić, ludzie zajmujący się produkcją to nieudacznicy, którym nigdy nie udało się sprzedać swoich pomysłów i wychodzi na to, że Bezos dał się im oszukać.
Miało być super? No nie wiem, chyba mało kto się spodziewał, że będzie super. :)
Nie czepiaj się... Chciałem być obiektywny i cytowałem ludzi opowiedzialnych za produkcję pierścieni władzy. To nie moja wina, że przez całą kampanie reklamową kłamali.
co ty piszesz???????? co "kraj" albo "rząd" ma wspólnego z tym serialem??? co do "sensu dyskusji" to już spieszę z odpowiedzią :) jeśli zakładałeś że dyskusja o "gustach" ma "sens" to wychodzi na to że wejście na tę "rakową stronę" faktycznie było owocne, bo dowiedziałeś się że jest odwrotnie. twój drugi błąd polega na tym że oczekujesz od innych "obiektywizmu" a nie stać na to ciebie samego :3
co rządy mają wspolnego z Amazonem i innymi korporacjami? Może to, że dają im duże dotacje i ulgi podatkowe. Nawet na produkcje tego gniota w NZ rząd NZ sypnął ze 20 milionów. Poczytajcie, jak prawnicy korporacji wysysają podatniczą kasę od rządów. Jakby korporacje miały mało kasy. :D
miałem na myśli ten fragment wpisu Barricade18: "Potracicie tylko tylko hejtowac i wyzywac bo tylko na tyle stac was. Przemadrzaly kraj a daje sie potulnie ru***ć rzadowi."
co do rządów, pieniędzy podatników i korporacji to oczywiście masz rację
https://naekranie.pl/aktualnosci/netflix-przejmuje-wiedzmina-sprawdzamy-co-z-pan stwowa-dotacja-1866920
a, rozumiem :) a mogłbyś mnie oświecic, jak na tym forum dodaje się nowy wątek? bo siedze tu chwilę i jeszcze tego nie ogarnełam :D
pod każdym tematem filmu/serialu jest nagłówek "forum" i obok tego są takie szare okularki i plus w kółku. musisz kliknąć w ten plus by dodać nowy temat.
pozdrawiam.
a ja czekam na rzeź jaką Balrog sprawi tym "podstępnym karzełkom" ( wiem że się nie doczekam :'( )