Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy (2022)
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy: Sezon 2 Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy sezon 2, odcinek 6

Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy | Gdzie on jest?

Where is He? 1h 3m
6,3 953  oceny
6,3 10 1 953
Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum s2e6

KARMIĆ POTWORY !!!

ocenił(a) serial na 2

Valarowie mają takie monstra na zawołanie i nie karmią ich przyzwoicie.

ocenił(a) serial na 4
GunMeat

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że to śródziemie to nieświadoma interpretacja dysonansu Melkora i jego wizji Ardy, wszystko przekoślawione, odwrócone, ciemne i słabe.

ocenił(a) serial na 3
Pallando

gdzies na YT trafiłam na taki komentarz : " Mam pewną teorię: raz na sto milionów lat (albo co wybuch Góry Przeznaczenia), Śródziemie kończy się i zaczyna. Po zniszczenia przez Frodo pierścienia powstały dwa nowe multiwersa: jedno z logiką, gdzie elfowie opłynęli, a Sam założył rodzinę; i drugie, gdzie Sauron 2.0 chcąc zapewnić sobie zwycięstwo użył zakazanego Zero Logic no Jutsu pozbawiając jego mieszkańców połowy mózgu. Ponieważ jednak był przezornym Majarem, skoncentrował w sobie Moc i zamienił po Jasnej i Ciemnej stronie baterie paluszki z minusa na plus, aby podmienić mogące mu zagrozić istoty takie jak Elrond czy Galadriela, na ich Antywersje: Zenka i Ciri Skywalker, jednak za cenę uwięzienia samego siebie w ciele Beciaka na 5 sezonów XD "

ocenił(a) serial na 3
GunMeat

a elfy po wybuchu wulkanu nie posiadają żadnej straży na granicy i orkowi tak o sobie przychodzą pod mury z maszynami obleżniczymi hahah jaja ciąg dalszych :)

ocenił(a) serial na 2
Przemox777

zawsze twierdziłem, że elfy są głupsze od orków :D

ocenił(a) serial na 5
GunMeat

W tym przypadku uruków :)