Pytanie do osób, które oceniły serial nisko po zaledwie kilku odcinkach
Czy nie należałoby najpierw obejrzeć cały sezon, aby moc wydać konkretna opinie na temat danego serialu? Czy jak oglądacie film to tez wystawiacie mu ocenę po zaledwie 30 minutach? Nie chce triggerowac zadnej dyskusji, pytam z ciekawości, bo ja z ostateczna ocena wstrzymuje sie momentu aż obejrzę ostatni odcinek 1 sezonu.
W związku z faktem, że zdjęcia zakończyły się w sierpniu 2021, a po obejrzeniu nawet tych dwóch pierwszych odcinków i wcześniejszych trailerach ludzie widzieli co będzie, wcale mnie więc nie dziwi, że już wtedy ocenili serial. Ja również dość wcześnie to zrobiłem ale głównie z tego powodu, iż nawet nie wiedziałem, że można oceniać każdy odcinek osobno, kliknąłem i tak zostało, a ocenę zawsze można zwiększyć lub zmniejszyć po obejrzeniu sezonu. Do momentu pojawienia się tego serialu nie komentowałem tutaj prawie wcale, jak również nie oceniłem nawet 20% filmów i seriali, które widziałem, nie czuje potrzeby, czasem robię to seriami ale po kilku minutach mi się odechciewa.
Dlaczego pytasz tylko tych, którzy ocenili nisko? Z wysokimi ocenami nie ma problemu, kiedy są wystawiane po obejrzeniu zaledwie jednego odcinka?
Osobiście obejrzałem pierwszy odcinek i serial, delikatnie mówiąc, mnie nie zachwycił. Czemu miałbym tracić kolejne kilka godzin na coś co mnie nie interesuje?
W punkt - od razu widać, że kolega kamil7163 to jeden z tych, który nie widzi problemu w ocenach wysokich po obejrzeniu jednego, czy dwóch odcinków, bolą go jedynie te jedynki. Ciekawe dlaczego? ;)