Po trailerach i niezadowoleniu wyrażanym w internecie nie byłem przekonany do serialu, nie byłem nawet pewien czy mam zamiar go oglądać.
Dałem mu szanse i nie żałuję bo przywołał u mnie bardzo wiele wspomnień z dzieciństwa w których z otwartą gębą wchłaniałem Władce Pierścieni. CGI i muzyka są na bardzo wysokim poziomie i przewyższają nawet niektóre produkcje z tego roku.
Ten serial posiada niesamowity klimat, który potrafi się zmieniać z przejścia sceny na scenę. Niecierpliwie czekam na następne odcinki, mam nadzieję że będą trzymać dotychczasowy poziom.
Nie jestem pewien czy 10 (możliwe że ulegnie zmianie po wyjściu całego sezonu) to najsprawiedliwsza na świecie ocena, ale pewien jestem, że 1 przed obejrzeniem jakiegokolwiek odcinka również nią nie jest.
Zachęcam wszystkich do samodzielnego myślenia i nie podążania za opiniami innych ludzi -o ile niektóre komentarze można faktycznie nazwać opinią.
Świetne rozumowanie. Założenie konta, obejrzenie dwóch odcinków i napisanie swojej opinii o serialu mnie dyskredytuje, ale założenie konta nieobejrzenie żadnego odcinka i ocenienie serialu na 1 nie jest dyskredytujące, bo jest to bliższe Pańskiej opinii.
Wielkie brawa.
Założyłem konto, bo jestem zażenowany tym review bombingiem - może on odstraszyć naprawdę wiele osób, którym ten serial może się spodobać i dlatego napisałem tu swoją opinie, bo jest taka możliwość że ktokolwiek po zobaczeniu jej da temu serialowi szanse.
Tak jak napisałem moja ocena - 10, może ulec zmianie i wystawiłem ją głównie przez to że uważam, że ten serial nie zasługuje na ocenę 3,5.