Władca Pierścieni: Pierścienie Władzy
powrót do forum 1 sezonu

Ten serial to porażka jackson zrobił to znacznie lepiej i jego film ma jak na razie z dwoma innymi filmami zdobył najwięcej oscarów
Tego się nie da oglądać zacząłem obejrzałem zwiastun i ledwo powstrzymałem się od zdemolowania mojego komputera do fanów tolkiena nie oglądacie to niema żadnego związku z Tolkienem (poza tym że galadriela jest biała )

ocenił(a) serial na 7
krzysztofuk

Do fanów Tolkiena - TO JEST TYLKO FIKCYJNY ŚWIAT. Nabierzcie dystansu jeśli go nie macie. A jeśli tego nie potraficie to w momencie kiedy stwierdzacie, że nie podoba wam się to co oglądacie to przestańcie oglądać i nie marnujcie swojego czasu. Bo to, że obejrzycie a później wyżyjecie się w komentarzach nic wam nie da, twórcy tych krzyków nie usłyszą, a nawet gdyby usłyszeli to nic to nie zmieni. Tracicie tylko czas i zdrowie na bezsensowne spory nie mającego żadnego znaczenia. Bo nie, to, że ktoś Ci "masakruje Tolkiena, bezcześci go" to nie jest jednoznaczne z obrażaniem twojej matki ANI NAWET TOLKIENA.

ocenił(a) serial na 1
_eatmushrooms_

Jeżeli to fikcyjny świat to niech elfy jeżdżą czołgami.

ocenił(a) serial na 7
goingtopro

Czemu nie? Celebrimbor pewnie byłby w stanie stworzyć jakby wymyślił więc nie widzę problemu

ocenił(a) serial na 1
_eatmushrooms_

Oczywiście!

ocenił(a) serial na 7
goingtopro

I można kulturalnie dyskutować? Można! Dziękuję uprzejmie! ;)

ocenił(a) serial na 1
_eatmushrooms_

I natym polega niestety problem tego serialu

ocenił(a) serial na 7
krzysztofuk

Na tym czyli na czym