ha.ha.ha boki zrywać z nieumiejącego mówić czesia i bandy kretynów oraz z błędów ortograficznych pojawiających się na każdym kroku. 2/10
Ha ha ha sam jesteś takim samym kretynem. "nieumiejącego" pisze się oddzielnie, "czesia" pisze się z wielkiej litery, "ha.ha.ha" to skrót jakś jest?, kropki nie stosuje się pisząc ha ha ha. Sam nawet nie potrafisz zdania poprawnie napisać. I kto tu nie umie mówić i jest kretynem?
Jakkolwiek duzej ilości błędów by autor nie popełnił, ma rację. Włatcy móch to serial reprezentujący zenująco niski poziom. Ode mnie 1/10.
xxxx... ńe czepjaj śe ó mńe literuwek bo ja ómjem pisać.
p.s. napisałem to abyś mógł się ponownie dowartościować psychicznie.
Właśnie widzę jak umiesz pisać.
Niestety to ty powinieneś iść na jakieś kursy poprawiające myślenie.
Włatcuf Móch trzeba zrozumieć i traktować ich z dystansem, zamiast pisać że jakieś głupoty postaraj się trochę intelgentnie pomyśleć, a może załapiesz o czym jest ta kreskówka. To taka rada odemnie dla ciebie.
kurde, "gulczas, a jak myślisz?" też mi się nie podobało, więc chyba nie załapałem, więc idę obejrzeć jeszcze raz...
Wiesz zainteresowało mnie jedno. Skoro we włatcach móch nie widzisz nic śmiesznego to co robi w twoich ulubiony świat wg kiepskich? tam jest podobny poziom chumoru i podobna banda kretynów
tylko tyle że we włatcach ten humor jest inteligentniejszy niż w świecie wg kiepskich
może więc włatcy są dla ciebie za bardzo mądrzy i nie rozumiesz kreskówki?
Może. Włatcy mi się nie podobają i nie mam jakiejś wewnętrznej potrzeby tłumaczenia się tobie z tego.
To napisz że ci się nie podobują i tyle a nie wymyślaj jakieś idiotyczne teksty w stylu "banda kretynów"