PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56639
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Przewidywalna fabuła, męczące postacie, głupie dialogi, dowcipy podane w najprostszej postaci, żeby każdy 13-latek zrozumiał. Brak inteligentnego humoru, nastawienie na przekleństwa, przemoc. Nie widzę w tym serialu nic zabawnego. Rzygam już Czesiem. To nie umywa się nawet do South Parku, który porusza ważne problemy, gdzie jest tak naprawdę przekaz i odcinki mówią o absurdach otaczającej rzeczywistości, postaci są zajebiście wyraziste, dubbing przegenialny. Tyle.

ocenił(a) serial na 1
07orion

rezenzja całego serialu

07orion

Łatwo krytykować co, postacie sa super, dialogi zajebiste nawet dla 13latka. Dowcipna i ciekawa bajka. Moze niezbyt inteligentna, ale wiele osb ja kocha i Czeslawa tez. Co do AL malo ogladales. Albo trafiles w zle filmy look na pogoda surferuw czy sezon na leszcza. To zmienisz zdanie.

ps...South Parku nie ogladalam, ale obejze....

podr.

07orion

Całkowicie się z tobą zgadzam 07orion.ten serial jest żałosny

07orion

Dziwne taki żałosny że 3 kraje zagraniczne chcą kupić ten serial, Wielka Brytania, Niemcy i Meksyk.

Porównywanie do South Parku to chore.
Może jeszcze powiesz że Simpsonowie są lepsi.
I powiem że dużo jest oglądalności, nawet starsze osoby oglądają ten serial.
Od South Parku jest lepsze Futurama i Family Guy.

użytkownik usunięty
Gorgi17

ile krajów zakupiło "modę na sukces"?

użytkownik usunięty
07orion

A Ty ile masz lat? Ja 24 i za rok pewnie będę miał już tytuł mgr inż. i mnie się bardzo podobaja "Włatcy móch"

ocenił(a) serial na 1

a ja jestem papieżem a za rok pewnie umre i zmartwychwstane a włatcy moch są załosne

użytkownik usunięty
07orion

Przesadzasz, aż tak źle nie jest :)

użytkownik usunięty

To co piszą antyfani na tym forum jest bezlitośnie nudne jak flaki z olejem. Od początku emisji pierwszego odcinka WM, wiedziałem że znajdą się tacy którzy będą pisać "to oglądają szczyle, animacja kiepska, dialogi kiepskie, postacie kiepskie itd.,itd.,". Wiedziałem że na pierwszy rzut oka, tym pseudointelektualistom będzie się wydawać, że to wyłącznie serial dla młodzieży. Złapaliście się jak ryby w sieć. Twórcy oprócz zrobienia pierwszego polskiego serialu animowanego dla dorosłych(błagam, nie piszcie że dla dziecie ;/)przyciągnęli umyślnie tych pseudointelektualistów, ludzi którzy jeszcze nie rozumieją tego filmu, i pseudofanów South Parka. Jesteście tak przywidywalni, że bez problemów daliście złapać się w sieć, to mówię do tych antyfanów.
Niedługo znowu będzie wam żal dupe ściskać,i znowu będziecie gęgać i biadolić na forum nowego serialu pt. "Tysiąc złych uczynków" produkcji ekipy Kędzierskiego. A to już w marcu. I o to samo będziecie gęgać, przyjdziecie jak zwykle zafascynowani tym South Parkiem, i jak zwykle źle nastawieni do "Tysiąca złych uczynków" jak i "Włatców Móch, przed telewizor. I przez was znowu będzie to samo co na forumach "WM", wasze bezlitosne gęganie. Żal mi was, was antyfanów.

ocenił(a) serial na 1

1.Niech mi ktoś wytłumaczy co to jest "pseudofan south parku"
Bo rozumiem że jeśli lubie south park to jestem fanem,a jeżeli wg was jestem pseudofanem to.........??

2.O moim pseudointelektualiźmie pisałem już wczesniej,jak ktoś jest kumaty to zrozumie o co chodziło w tamtym poście

3.Jeśli Kedzierski nie wyciągnał wniosków z krytyki to pewnie tak będzie i z jego nową produkcją

4.Jeśli jakiś serial krytykuje duża liczba osób tzn że coś w tym jest.Zobacz np na opinie o serialu Hoży doktorzy.Hit w stanach i wg wielu najlepszy serial jaki jest na polskim comedy central.NIKT na żadnym forum go nie krytykuje,no bo nie ma sie do czego przyczepić

5.Miałbym absolutnie gdzieś WM jeśli nie zajmowali by tym ramówki na comedy central i gdybym nie musiał oglądać czesia wszędzie gdzie jestem.Naszczescie dali ostatnio z nim spokój

ocenił(a) serial na 1

1.Niech mi ktoś wytłumaczy co to jest "pseudofan south parku"
Bo rozumiem że jeśli lubie south park to jestem fanem,a jeżeli wg was jestem pseudofanem to.........??

2.O moim pseudointelektualiźmie pisałem już wczesniej,jak ktoś jest kumaty to zrozumie o co chodziło w tamtym poście

3.Jeśli Kedzierski nie wyciągnał wniosków z krytyki to pewnie tak będzie i z jego nową produkcją

4.Jeśli jakiś serial krytykuje duża liczba osób tzn że coś w tym jest.Zobacz np na opinie o serialu Hoży doktorzy.Hit w stanach i wg wielu najlepszy serial jaki jest na polskim comedy central.NIKT na żadnym forum go nie krytykuje,no bo nie ma sie do czego przyczepić

5.Miałbym absolutnie gdzieś WM jeśli nie zajmowali by tym ramówki na comedy central i gdybym nie musiał oglądać czesia wszędzie gdzie jestem.Naszczescie dali ostatnio z nim spokój

07orion

A jak ma byc inteligentny humor skoro sa to osmiolatki. Smiac to sie ma z czego-z dzieci wymyslajacych glupich przezwisk na ich poziomie.

użytkownik usunięty
JacQu

Właśnie. Ale i tak przyjdzie zawsze, taki ŁOŚ jak 07orion i będzie biadolił, wymądrzał się jak jakiś znawca kultury.