PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56637
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Przeciesz to jest...nienormalne! Jak wg. można coś takiego w TV puszczać??? ŻAL.PL wszystkich którzy to oglądają!

ocenił(a) serial na 10
Stevie_konisiowata

A mi ciebie żal. Zauważ, jaka jest oglądalność na YouTube. 113372!. Znam wiele fanek Włatców Móch. TV puszcza nawet brutalne rzeczy !. I co z tego że tam są błędy ortograficzne, przekleństwa... to jest śmieszne.

ocenił(a) serial na 1
_Mimi_

Niestety tak jest poniważ prostych ludzi cieszą proste rzeczy , takie gimbusy np ledwie czytać umieją a uznają się za krytyków filmowych

_Mimi_

Was śmieszą przeklaństwa! Poprostu płakać się chce jak się słyszy że ktoś lubi władców móch!

ocenił(a) serial na 3
_Mimi_

"I co z tego że tam są błędy ortograficzne, przekleństwa... to jest śmieszne."

rany...
to cie smieszy? bledy ortograficzne i przeklenstwa?

ehh, bez komentarza
ale wlatcy moch w takim razie sa dla ciebie jak znalazl

jak bede robil kazdy mozliwy blad ortograficzny i mowil co drugie slowo "ku*wa" pewnie bedziesz turlac sie ze smiechu...
jesli to wlasnie cie bawi moge sam nakrecic 2x lepszy serial w domu juz za 15 minut, zrobie odrazu 10sezonow, ale bedziesz miec ubaw!

"ku*wa! ku*wa! ku*wa!"- to tak zebys sie posmial troche
pewnie teraz turlasz sie po podlodze ze smiechu....

ocenił(a) serial na 8
El_Magiko

Dla mnie sprawą najzupełniej normalną i naturalną wydaje się być miłośnikiem jednocześnie Czesia, Tarantino jak i Kieślowskiego. Nie musicie sobie ubliżać, przedstawiając, miernej jakości(to tak na marginesie) argumenty za i przeciw. Wczoraj zdarzył mi się wyjątkowy wolny dzień pracy spędziłem go przed ekranem; Dekalog VII, Prawdziwy Romans, 3 zaległe odcinki WM i na deser Antychrysta, wszystko pozytywnie w mojej opinii. Gdzie powinienem się zaszufladkować do tych których bawi przeklinanie i błędy(błendy) ort. czy inteligenciaków?
Ave Satan!

ocenił(a) serial na 1
szenker

znowu zajebiaszczy ave kibel

a do kieslowskiego, czesia i quentina dodałbym jeszcze baka Andrzej i ose Aldone

Stevie_konisiowata

Ludzie!!! Cieszę was przekleństwa? Poprostu co tu mówić.

ocenił(a) serial na 8
Stevie_konisiowata

Nie czytasz uważnie.

ocenił(a) serial na 3
szenker

co bys nie pisal i czego bys nie byl fanem to humor oparty na przeklenstwach, wyzwiskach i bledach ortograficznych, jezykowych i skladniowych jest poprostu glupi

niektorych to bawi ale to nie znaczy ze to inteligentny humor

to ze lubisz i kieslowskiego i tarantino i wlatcow moch to wcale nie znaczy ze wlatcy moch sa na dobrym poziomie i porownywalnym z kieslowskim czy tarantino
to znaczy tylko ze podobaja ci sie ciekawsze rzeczy, ambitniejsze i madrzejsze i to ze podoba ci sie glupkowaty banalny humor oparty w wiekszosci na przeklenstwach, wyzwiskach, bledach i idiotyzmie

jak ktos lubi tak samo mozzarta i shaze lub boys to wcale nie znaczy ze shaza i boys robia dobra muzyke w przeciwienstwie do mozzarta
wiec nie wiem co to ma do rzeczy ze podobal ci sie dekalog, prawdziwy romans i wlatcy moch

a milosnikow wlactcow moch nie klasyfikuje jako idiotow(chociaz w wiekszosci zagorzali zwolennicy to raczej mlodziez o niezbyt wyrafinowanym smaku czy poczuciou humoru), klasyfikuje tylko ten serial jako idiotyczny i jego humor jako durny i klozetowy
jesli komus sie podoba to jego sprawa

ocenił(a) serial na 8
El_Magiko

"humor oparty na przeklenstwach, wyzwiskach i bledach ortograficznych, jezykowych i skladniowych jest poprostu glupi"
No tak zapewne dlatego wśród Twoich ulubionych znajduje się miasteczko south park, któremu włatcy móch pod względem bluźnierstw nie dorastają do pięt. Poza tym w wielu kwestiach się z Tobą zgadzam, nie należy porównywać twórczości Kieślowskiego do WM, bo tego porównywać nie należy i nie da się pod żadnym względem. Zostały mi włożone w usta słowa, których nie wypowiedziałem(napisałem). Ustosunkowałem się tylko do wypowiedzi "Niestety tak jest poniważ prostych ludzi cieszą proste rzeczy , takie gimbusy np ledwie czytać umieją a uznają się za krytyków filmowych".

ocenił(a) serial na 3
szenker

ale south park to co innego
ogladales ten serial? czy tylko film npelnometrazowy gdzie faktycznie przeklenstw jest w cholere??

w prawie kazdym odcinku chodzi on cos innego, jest konsekwencja w temacie, wysmiewa sie z roznych rzeczy i jest sporo dosc inteligentnego humoru
fakt ze zdarzaja sie wulgarzyzmy ale wsumie nieczesto a to i tak tylko tlo, to nie jest glowny humor

w wm niestety ciekawsze tematy sa ledwie musniete a caly humor sprowadza sie do tych przeklenstw, wyzwisk i debila-czesia co na gowno powie papu i zaspiewa alleluja
nie chodzi tu o zadna tresc, w wm tresc czy jakis temat to zwykle tylko tlo, a humor to wlasnie te wyzwiska, przeklenstwa itd
tutaj nie ma zadnych wnioskow czy spostrzezen na temat czegokolwiek, inteligentnego humoru
chodzi wlasnie o te durne teksty niestety