Co to w ogóle jest? Nie wiem co wy w tym serialu widzicie!!! Oglądałem chyba z 3 odcinki i już mi sie niedobrze zrobiło.Błagam was powiedzcie mi co jest w tym śmiesznego bo ja nic w tym nie widzę!
1 Pierwszy taki polski serial.
2 CZESIO
3 Ciekawa grafika
4 Dobry humor
5 Ciekawi bohaterowie
6 Świetnte sceniarusze
Dla wielu osób, przedmówco, czasami się lubimy pośmiać z czegoś lekkiego :) .
wojdyl1:
1 Pierwszy taki polski serial.(no ok, tu się zgodzę)
2 CZESIO (...sic...)
3 Ciekawa grafika (?!)
4 Dobry humor (nie żartuj...)
5 Ciekawi bohaterowie (tia, 5 na krzyż, każdy taki sam, prócz żałosnego Czesława)
6 Świetnte sceniarusze (ekhm...)
"Sic", "?!", "Nie żartuj", "ekhm..."-no, no, co za elokwentna argumentacja... Przekonałeś mnie!
Co do ad. 5 - moim zdaniem Stan i Kyle z South Parku są do siebie bardziej podobni z charakteru niż bohaterowie WM. Czy to jest wada?
Jeżeli nie widzisz no to już nie zobaczysz. Nic nie da raczej jeżeli powiem Ci co mnie w tym śmieszy. Na tym właśnie polega poczucie humoru że jednych śmieszą jedne rzeczy, drugich inne. I to jest właśnie fajne-przynajmniej nie jest nudno:) Nie lubisz, to spoko-szanuję Twoje zdanie. Po to są właśnie takie fora, żeby się wypowiedzieć.
Pozdrawiam,
Pennywise
To zależy. Chyba że masz więcej niż 18 lat - pozostałych oglądaczy uznaje się już za tzw. "dzieci Czesia". Serial do śmietnika, zaś dużo bardziej polecam oryginał - "South Park" (6 nagród Emmy i 16 nominacji).
Oceniasz film/serial po nagrodach? No to gratuluję... W takim razie najlepszym filmem wszechczasów jest Titanic?
Nie ma polskich odpowiedników Emmy, jakby ktoś nie zauważył. Jedyna polska nagroda to Telekamery, a te z kolei to skrzyżowanie People Choice Award z Soap Opera Digest Award. Ja rozumiem ludzi, którzy nie przepadają za "WM" szanuję ich zdanie, ale mam też prawo do swojego (jak każdy tutaj!) i stwierdzam, że serial jest świetny.
Jaki orginał?? Przecież te seriale oprócz podobnej animacji i tego, że są o grupce przyjaciół różnią się czymś chyba najważniejszym: kontekstem kulturowym. To tak jakby porównywać "Samych Swoich" i "Kapuśniak" z De Funes'em-przecież oba są o starszych sąsiadach, którzy chociaż czasem drą koty to w gruncie rzeczy się lubią...
Po drugie, jeżeli oceniasz film po tym ile dostał nagród to chyba nie mamy o czym rozmawiać bo nie masz swojego zdania na ten temat tylko powtarzasz to, co mówią inni.
"jeżeli oceniasz film po tym ile dostał nagród to chyba nie mamy o czym rozmawiać bo nie masz swojego zdania na ten temat tylko powtarzasz to, co mówią inni. "
i tu musze sie zgodzic z mucha XD
ty wiesz jaki south park jest beznadziejny to tam nie ma sie z czego smiac nic tylko z Boga se żartują to gniot polecany prezez wszystkich bo amerykanie to oglądają z zachwyte a tak naprawde to nie w całości wasze zdanie włatcy móch 10/10 cool oby tak dalej :)
nienawidze takich mondrali jak f_j1
O lol jeśli fj_1 napisał ile South Park dostał nagród to znaczy ze ocenia filmy po nagrodach?Załosne...Ale szanuje was.Pozdro