PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Ta bajka nie powinna powstać nie polecam nikomu nie wnosi żadnych wartości do życia

ocenił(a) serial na 9
mmtbg1992

To Twój post nic nie wnosi.

ocenił(a) serial na 8
Spider_Jerusalem

zgadzam się.

mmtbg1992

92 rocznik jak się nie mylę? Może za młoda jesteś na tą bajkę... Zauważ, że jest dla DOROSŁYCH!! Jak dla mnie rewelacja :) Zwłaszcza Czesio!

użytkownik usunięty
katasia1

92 rocznik jest na tą BAJKĘ za młody? hahah, a ty który jesteś? 95 czy 94?

ocenił(a) serial na 10
mmtbg1992

Zgadza sie, WM ma nie wnosic zadnych wartosci, tylko sie z nich nasmiewac... nadal nie rozumiesz, prawda hehe

mmtbg1992

X ja 2007 :P Skoro bajka jest dla dorosłych, to mogą ją oglądać widzowie, którzy skończyli 18 lat. Oczywiście i tak robią to nawet 13 latki, a później wchodzą na fora i wypisują jaka to głupia bajka, bo nie rozumieją o co w niej chodzi. Nie mam na myśli autorki tego wpisu.

mmtbg1992

Jeśli ta bajka Ci się nie podoba, to nie oglądaj. Ja uważam, że jest super!!! Tysiąc razy lepsza od tych polskich i brazylijskich tasiemców. Można się pośmiać przynajmnie

ocenił(a) serial na 1
Blue_Paradise

ale porównanie...tak jakby w telewizji leciały tylko beznadziejne opery mydlane i równie beznadziejne włatcy móch.

ocenił(a) serial na 1
mmtbg1992

ludzie, wyzywajcie się od najgorszych, krytykujcie nawzajem swoje gusta, poglądy i co tam chcecie...ale proszę, nie nazywajcie BAJKĄ czegoś, co z założenia jest przeznaczone dla dorosłych. Bajki są dla dzieci.

A teraz coś na temat
moje zdanie: "Włatcy móch" są kiepscy

Roman

He, he my się przecież nie wyzywamy :) Ok, serial animowany dla dorosłych. I może niektóre odcinki nie są jakoś bardzo śmieszne, ale ogólnie serial wypada rewelacyjnie. Moim zdaniem oczywiście.

mmtbg1992

Ty sama blondyno nie wznosisz,,wartości do życia''.Byłaś albo jesteś jakąś kujonką z 200 IQ? Dziwi mnie to że młoda(zakładam) osoba nie znosi Etiudy o szkole,o miejscu przez które jesteś w ciągłym stresie i przez 16 godzin w kółko nauka. Ty sama jesteś 1/10!!!!Jeśli masz obrażać taki geniusz(do 5 odcinka 4 sezonu)to lepiej nie oceniaj!

ocenił(a) serial na 1
mmtbg1992

Zgadzam sie !! !!!!!!