92 rocznik jak się nie mylę? Może za młoda jesteś na tą bajkę... Zauważ, że jest dla DOROSŁYCH!! Jak dla mnie rewelacja :) Zwłaszcza Czesio!
Zgadza sie, WM ma nie wnosic zadnych wartosci, tylko sie z nich nasmiewac... nadal nie rozumiesz, prawda hehe
X ja 2007 :P Skoro bajka jest dla dorosłych, to mogą ją oglądać widzowie, którzy skończyli 18 lat. Oczywiście i tak robią to nawet 13 latki, a później wchodzą na fora i wypisują jaka to głupia bajka, bo nie rozumieją o co w niej chodzi. Nie mam na myśli autorki tego wpisu.
Jeśli ta bajka Ci się nie podoba, to nie oglądaj. Ja uważam, że jest super!!! Tysiąc razy lepsza od tych polskich i brazylijskich tasiemców. Można się pośmiać przynajmnie
ale porównanie...tak jakby w telewizji leciały tylko beznadziejne opery mydlane i równie beznadziejne włatcy móch.
ludzie, wyzywajcie się od najgorszych, krytykujcie nawzajem swoje gusta, poglądy i co tam chcecie...ale proszę, nie nazywajcie BAJKĄ czegoś, co z założenia jest przeznaczone dla dorosłych. Bajki są dla dzieci.
A teraz coś na temat
moje zdanie: "Włatcy móch" są kiepscy
He, he my się przecież nie wyzywamy :) Ok, serial animowany dla dorosłych. I może niektóre odcinki nie są jakoś bardzo śmieszne, ale ogólnie serial wypada rewelacyjnie. Moim zdaniem oczywiście.
Ty sama blondyno nie wznosisz,,wartości do życia''.Byłaś albo jesteś jakąś kujonką z 200 IQ? Dziwi mnie to że młoda(zakładam) osoba nie znosi Etiudy o szkole,o miejscu przez które jesteś w ciągłym stresie i przez 16 godzin w kółko nauka. Ty sama jesteś 1/10!!!!Jeśli masz obrażać taki geniusz(do 5 odcinka 4 sezonu)to lepiej nie oceniaj!