PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Nie moge uwierzyc ze sie tak jarają co niektórzy tym tandetnym shitem. W zyciu nie widzialem czegos rownie gownianego. Jak widze u mnie w szkole dzieciaki które podrabiaja glos czesia bo uwazaja ze jest smieszny to chce mi sie plakac. Czasem mam wrazenie ze ten serial robili jakieś niedorozwoje. Pozdro.

Punisherrr

No, niezły prowokacyjny, bezsensowny post. Zadowolony jesteś z siebie?

ocenił(a) serial na 3
Raziel89

ja na przykład jestem z niego zadowolony.

Raziel89

ja się z nim zgadzam w 100%...
ale o gustach się nie dyskutuje, jeśli ktoś lubi filmy z debilną puentą (lub jej brakiem...), to nic mi do tego ;]

ocenił(a) serial na 7
gacia_3

Czy wszystko musi mieć puentę? [za krótki] [za krótki]

ocenił(a) serial na 7
gacia_3

PS. Bez wątpienia każdy odcinek South Park niesie za sobą niepowtarzalną puentę ;)

Punisherrr

Nie no bez przesady. Można się pośmiac :D

ocenił(a) serial na 9
Punisherrr

Przesadzasz trochę. Ja oglądam WM bo się relaksuję i śmieję z wyzwisk Bohaterów. Nie powinieneś brać tak wszystko na poważnie ;]

ocenił(a) serial na 1
Lancer1990

hm a jakie ty masz nazwisko :)
a kto mówił że bierze na poważnie ? takie widzi świata koło ...

Punisherrr

najlepsza polska kreskówka dla porządnych ludzi.nie wiem co jest złego w tej porządnej kreskówce.

ocenił(a) serial na 1
Punisherrr

Beznadziejna kreskówka, żałosna podróbka south park. Teksty w stylu "Czesiuuuuu ma dooowwnnaaaa" - i wieśki się cieszą przed telewizorem. Widziałem jeden odcinek - i to o jeden za dużo. Tak durne teksty tam lecą że hej. Mój pies po dwóch piwach byłby śmieszniejszy od tego szajsu.

1/10

ocenił(a) serial na 1
WujekAngelo

Polecam fur tv, sto razy lepsze niż ten gniot. Fur tv można oglądać na youtube.

pozdrawiam

Punisherrr

Nie każdy rozumie specyficzny humor tego serialu. Po pierwsze nie jest to bajeczka dla dzieci, tylko kreskówka dla widzów dorosłych.
Tak na marginesie to też kiedyś dziwiłem się, jak można to oglądać... aż do momentu jak zobaczyłem kilka odcinków.

ocenił(a) serial na 1
jacek_olsztyn

Obejrzyj lepiej South Park. Albo Fur TV, jak już ktoś napisał wcześniej.

ocenił(a) serial na 1
Punisherrr

Dla przykładu : http://www.youtube.com/watch?v=UXz7PHkRLgQ

WujekAngelo

Może macie racje. Może troche przsadziłem. Ale naprawde nie lubie jak ktoś śmieje się z czegoś co jest mało zabawne. To tak jakbyście powiedzieli do kogoś głupek a ktoś obok zacząłby się z tego śmiać jakby niewiadomo co się stało. Bo co takiego jest śmiesznego w tym gadaniu czesia? Nie bede krytykował tych którym sie to podoba. Po prostu mówie to co myśle. Pozdro!

Punisherrr

Ładne imię,,kupa".Nie popisuj się człowieku.......jeśli uważasz,że ośmieszenie siebie i wyzywanie od bachorów to podstawa by nikt tego nie oglądał.To powiem ci,że jesteś rozkopiskom szczeniakiem!!!!

Pif_Paf

Sorry!!Nie czytaj tego na górze!!!!Widzę,ze na dole zmieniłeś lekko zdanie!!!

Pif_Paf

I o co Wy się kłócicie? O jaką głupią bajke? Ludzie dajcie spokój

mere

Ja nie zamierzam z nikim sie kłócić. Po prostu wyrażam swoja opinie. Kiedyś ogladalem pare odcinków z ciekawości z nadzieją ze w końcu sie im uda. <<<niestety>>> Ani razu nie uśmiałem sie przy tej bajce. Podoba wam sie tylko dlatego ze zrobili pierwszą polską bajkę w której padło słowo gówno????? Dajcie SPOKÓJ.
Ps. Nie zamierzałem was tym obrazić

ocenił(a) serial na 1
Punisherrr

coś taki zachowawczy :) też uważam, że serial jest średni. No ale jak widać, jedyne dobre polskie filmy animowane można obejrzeć na TVP Kultura ;)

Punisherrr

Do Punisherrr'a
Spod klawisza mi to wyjąłeś:)
Nie chcę się kłócić dlatego krótko: popieram każdą literkę Twojej wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 7
EM_DE_KE_AS

Łał! Ależ kreatywna wypowiedź! ... Czesio by się nie powstydził ;d

ocenił(a) serial na 1
Punisherrr

mi też żal tych dzieci. które podrabiają głos czesia. jak to słyszę to żyć mi się nie chce

ziomek555

To może czas z nim skończyć XD......ty po prostu boisz się zmian chłopie/dziewczyno!

Pif_Paf

Achaaaaaa! Rozumiem. Czyli twoim zdaniem parskanie śmiechem z byle powodu powinno być w dzisiejszych czasach na porządku dziennym? W porządku!!!!!!! Jeśli kiedykolwiek spodoba mi sie ten serial to napisze w ten sposób: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale wyjebisty serial. Najbardziej podobał mi sie odcinek kiedy czesio powiedział: "Dzień Dobry! Nazywam sie Czesio i opowiem wam bajke". Za ten tekst Czesio powinien dostać Oscara! Nie wytrzymam!!!! Musze podrobić jego głos bo jest zajebisty.

ocenił(a) serial na 7
Punisherrr

w takim bądź razie kabaret Ani Mru-Mru też nie jest śmieszny, bo co mam się śmiać z tego że poważny facet chodzi zgarbiony i śmiesznym głosem mówi "Brzydal..." ... ?

I nie mówi, mi że kabaret Ani Mru-Mru w swoich skeczach prezentuje jakiś "głębszy" rodzaj humoru, bo wszystko opiera się na tym typie z niezłą mimiką i jego wygimnastykowaniu. Np. w kabaretach Dańca można mówić o innym rodzaju "budowania humoru", chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego ? ; >

Ps. Lubię tak samo Ani Mru-Mru, jak i Dańca ;)

Ps.2. No chyba, że Cię Ani Mru-Mru --> ani ni nic nie śmieszy, no to o czym my rozmawiamy w ogóle (o Łowcach .B to nawet nie wspomnę ^^ )

Wad3r

zgadzam sie z Punisherrr.^
czasami alna jakims smiesznym tekstem ale ogolnie sa hmm do du.py
wole South Park, tam cały odcinek jest smieszny a nie pojedyncze fragmenty i to jeszcze nie zawsze

ocenił(a) serial na 1
Punisherrr

nic dodać, nic ująć!
w 100% się z Tobą zgadzam...

użytkownik usunięty
Punisherrr

Masz całkowitą rację za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

Punisherrr

ten serial jest kretynski. A te teksty sa tepe np:
"ladnie pachniesz jak kielbasa" czy jakos tak.

I wy to gowno porównujecie to south park.

I te debilne bledy ortograficzne maja byc smieszne?

Na przyklad na koncy w literach "Wystompili"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
igrek3_2

Huje się pisze przez ch, ale popieram, świetny serial.

Punisherrr

Haha napislaes blad ortograficzny "huje" jakie to jest smieszne haha. Wlasnie ten serial jest dla takich ludzi

ocenił(a) serial na 1
youngwolf

i cóż na to poradzić skoro według ich i tak białe jest białe ...

ocenił(a) serial na 1
youngwolf

Ile razy można powtarzać, że obie formy są poprawne. I przez "h" i przez "ch"...

ocenił(a) serial na 7
Lipstick_92

przez "ch" piszę się na zachodzie przez "h" na wschodzie. A wiecie co oznacza to słowo? Był to turecki tytuł coś jak lord, hrabia albo baron. W czasie wojny polsko- tureckiej przyjęło się to jako przekleństwo.