Od razu dodam iz nie mam zamiaru nikogo tu atakowac. Ale właściwie zadać pytanie.
Czy nie wydaje wam się nieco dziwne iż Włatcy lecą w TV o 20:00, gdy TV4 musiało kiedyś zapłacić grubą karę za puszczenie Futuramy przed godziną 22:00, która rzekomo mogła mieć negatywny wpływ na psychike dzieciaków.
trzeba by wczytać się w zarządzenie KRRiTv do futurama szła o 16, kiedy TV4 musiała za nią zabulić. Moze 20 to już inna "strefa" ??
Od 20 można puszczać programy dozwolone od 16 lat (jak ocenzurowana wersja WM), od 23 programy dla widzów pełnoletnich.
czyli wszystko jasne wypikali bluzgi i teraz nikt sie nie przyczepi. A nowa seria na dvd sprzeda sie jeszcze lepiej bo nie będzie cenzury...
grafzero negatywny wpływ na psychike dziecka to nie sa tylko bluzgi. nie pamietam aby w całej futuramie padło choćby jedno przekleństwo.
nic takiego nie napisałem - że bluzgi mają jakiś wpływ na kogoś tam. Stwierdziłem tylko ze twórcy WM wypikali bluzgi żeby sie nikt nie przyczepił. natomiast do futuramy nic nie mam, bardzo ją lubię, jeśli chcesz wiedzieć to podpisałem się wtedy pod petycją powrotu futuramy na antenę...