Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56778
2,9 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Ten serial to cienizna jakich mało. Czymś takim mogą się podniecać tylko Ci co nigdy na oczy nie widzieli South Parku, Simpsonów i wielu innych super seriali i tego typu pomysł na kreskówke to dla nich nowość.

Widać że twórcy Włatców chcieli zrobić polski South Park, no i faktycznie jest POLSKI jak trza!!!

Włatcom do poziomu South Parku brakuje mniej wiecej tyle co polskiej superprodukcji "Wiedźmin" z efektami specjalnymi z Pana Kleksa do "Władcy Pierścieni" :)))

Wszyscy sie podniecają tym Czesiem. Jeżeli już można coś o nim powiedzieć to, że jest on najnudniejszą postacią w całym serialu.

Humor jest totalnie niewyszukany. Ja akurat jestem fanem South Parku i jest on dla mnie jakimś tam punktem odniesienia. Zdaję sobie sprawę z tego, że twórcy Włatców mogli nie chcieć żeby był on aż tak hardcore'owy. SP momentami daje naprawdę ostro. Ale tutaj po prostu wieje nudą, kiepskie pomysły itd. Nie mam wcale uprzedzenia do polskich produkcji. Ale po prostu to jest cieniutkie i tyle. Może się jeszcze wyrobią - zobaczymy.

No ale jedno trzeba powiedzieć: Brawo dla pierwszej polskiej inicjatywy tego typu. Mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo lepiej. Tego twórcom życzę.