PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Przepraszam - BAAAARDZO przepraszam osoby, którym podoba się humor zawarty w Włatcach Móch, ale jak do jasnej chole**y można śmiać się z dowcipów zawartych w tym "serialu"? JAK? Co w tym jest śmiesznego? Staram się zrozumieć fanów tej kreskówki, ale po prostu nie mogę. Nie narzekam na brak poczucia humoru (ooohoho, oj nie) ale po prostu WM są strasznie głupi i beznadziejni - chociaż jest takie powiedzenie - tak głupie, że aż śmieszne. Taki jest Borat, Ali G i Bruno. Taki jest South Park, The Simpsons (powiedzmy) i Family guy. Taka jest Naga Broń, Straszny film i Czy leci z nami pilot. Ale to... ale TO? Po prostu nie wiem CO i ILE trzeba tego wypalić żeby to śmieszyło, ale włatcy są po prostu żenujący. Nie mówię o Czesiu, który jest całkiem całkiem, ale to nie znaczy że serial nie jest zły. On ssie. Do krwi. No offence.

ocenił(a) serial na 4
Pawlik

Nie wiem czy to cię zainteresuje, że wypowiem się za siebie, ale to co mnie śmieszy w tym serialu to:
a) Porażająca głupota i nieuctwo głównych bohaterów
b) Skrzywiony obraz polskiej młodzieży i szkolnictwa

ocenił(a) serial na 10
Pawlik

Nie staraj się zrozumieć fanów tej kreskówki, tylko tą kreskówkę ;).

ocenił(a) serial na 2
kasienka_zn

To tak samo jakby napisać, żeby nie starać się zrozumieć fanów Kenny'ego z SP, tylko symbolikę jego śmierci :P
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Pawlik

no właśnie... jaka jest symbolika śmierci Kennyego?
Bo widać rozumiem fanów, ale tego nie ;)