A która to? Bo z tego, co wiem, do tej pory wyszło tylko 9, z czego 9 seria ma 15 odcinków (od 110 "Mokra robota" do 124 "Du ju spik Inglisz"). Chyba, że to kwestia numeracji? Od którego odcinka zaczyna się oficjalnie sezon 10?
Co sądzę o serii 9? Żenada, poza nielicznymi wyjątkami. Wszystko przez to, że Bartek zdradził serial i scedował go na bandę smarkaczy, którzy w ogóle go nie czują. Dobre odcinki robili: Pasek i Perczyński, ale już się nie udzielają (niestety). Słabszy poziom prezentują: Łukasińska i Kutner, ale nie są aż takim dnem jak Ziółkowski (nie mylić z Zielińskim, którego odcinki są całkiem inteligentne).
Serie 8 i 9 zawdzięczają swój gimnazjalny poziom klozetowemu poczuciu humoru Ziółkowskiego, jasnymi punktami są jedynie nieliczne odcinki Zielińskiego.
10 sezon rozpoczyna się od odcinka "Móżenek bambo", bo 9sezon miał tylko kilka odcinków
A nie od "Paragonu czasowego"? "Móżynek" pojawił się na Ipli przed tą długą przerwą... Dziękuję
sezon 10 rozpoczyna się odcinkiem "Paragon Czasowy" potwierdzenie? -> http://www.press.pl/newsy/telewizja/pokaz/27167,Wlatcy-moch-znikna-z-wizji
z tego wynika, że "Móżynek" (który był przecież przed wakacjami jeszcze) kończy 9 serię. denerwuje mnie więc,że obecne odcinki gdzieniegdzie są wciąż prezentowane jako 9 sezon;/
Wiesz co, chyba wszędzie są prezentowane jako 9 sezon (ipla, czesiulek, strony warezowe). Ja dopiero z wypowiedzi założyciela tematu wiem, że to w ogóle nowy sezon. Wiesz może, gdzie jeszcze jest honorowany jako seria 10? Z ciekawości pytam.