PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56635
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch
użytkownik usunięty
igrek3_2

A która to? Bo z tego, co wiem, do tej pory wyszło tylko 9, z czego 9 seria ma 15 odcinków (od 110 "Mokra robota" do 124 "Du ju spik Inglisz"). Chyba, że to kwestia numeracji? Od którego odcinka zaczyna się oficjalnie sezon 10?
Co sądzę o serii 9? Żenada, poza nielicznymi wyjątkami. Wszystko przez to, że Bartek zdradził serial i scedował go na bandę smarkaczy, którzy w ogóle go nie czują. Dobre odcinki robili: Pasek i Perczyński, ale już się nie udzielają (niestety). Słabszy poziom prezentują: Łukasińska i Kutner, ale nie są aż takim dnem jak Ziółkowski (nie mylić z Zielińskim, którego odcinki są całkiem inteligentne).
Serie 8 i 9 zawdzięczają swój gimnazjalny poziom klozetowemu poczuciu humoru Ziółkowskiego, jasnymi punktami są jedynie nieliczne odcinki Zielińskiego.

ocenił(a) serial na 10

10 sezon rozpoczyna się od odcinka "Móżenek bambo", bo 9sezon miał tylko kilka odcinków

użytkownik usunięty
igrek3_2

A nie od "Paragonu czasowego"? "Móżynek" pojawił się na Ipli przed tą długą przerwą... Dziękuję

sezon 10 rozpoczyna się odcinkiem "Paragon Czasowy" potwierdzenie? -> http://www.press.pl/newsy/telewizja/pokaz/27167,Wlatcy-moch-znikna-z-wizji
z tego wynika, że "Móżynek" (który był przecież przed wakacjami jeszcze) kończy 9 serię. denerwuje mnie więc,że obecne odcinki gdzieniegdzie są wciąż prezentowane jako 9 sezon;/

użytkownik usunięty
matthewawake

Wiesz co, chyba wszędzie są prezentowane jako 9 sezon (ipla, czesiulek, strony warezowe). Ja dopiero z wypowiedzi założyciela tematu wiem, że to w ogóle nowy sezon. Wiesz może, gdzie jeszcze jest honorowany jako seria 10? Z ciekawości pytam.

właśnie,że nie wiem... wydaje się,że poza tym newsem to nigdzie nie jest tak podane, choć mogę się mylić....