PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56635
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

To trzech świetnych seriach czwarta seria przyniosła mi wielkie rozczarowanie. Jedyny fajny odcinek to "Pochót" i "Styl Brusliego" które i tak nie są rewelacyjne, ale na tle innych z tej serii wypadają bardzo dobrze. Pozostałe odcinki są totalnie kiepskie. A najgorsze to chyba "Krfawy wtorek" i przede wszystkim "Kólik z Pruchem". Ten drugi nie dość że nieśmieszny to jeszcze przygnębiający. Nienawidzę tego odcinka! Ma takie kiepskie i smutne zakończenie, że szok. Na dodatek po napisie "wystąpili" pokazany jest martwy niedźwiedź i opłakujący go Czesio. To jest po prostu kompletnie niepotrzebne. Na wcześniejszych seriach śmiałem się bardzo z poczynań bohaterów, teraz tylko żenuje. Nie rozumiem jak Bartek Kędzierski może pisać tak kiepskie odcinki. Chyba skończyły mu się pomysły.
Pierwsza seria - 10/10
Druga seria - 10/10
Trzecia seria - 9/10
Czwarta seria - 2/10 (żenada!)

robert2207

Wg mnie zdecydowanie trzecia częśc była najgorszą. Prawda Ekranu, Czech, CZeś i Brambor, Deszcze Niespokojne - co było śmiesznego w tych odcinkach?! W IV serii było więcej lepszych odcinków niż w III serii, ale zdarzały się też wpadki jak np. Mel... Jak tak oceniam następujące serie:

I seria - 10/10
II seria - 10/10
III seria - 4/10
IV seria - 6/10

Aha, i od kilku, czy kilkunastu odcinków Bartosz Kędzierski już nie pisze scenariuszy do Włatców Móch. Robią to teraz inni. Kędzierski jest teraz zajęty innym serialem pt. Tysiąc Zlych uczynkow.

ocenił(a) serial na 9
Luk_17

Mimo tego, że czwarta część jest kiepska, to piąta jest świetna. Dzisiejszy odcinek był rewelacyjny. Jak narazie 10/10.

ocenił(a) serial na 4
robert2207

1 seria 10/10
2 seria 9/10
3 seria 4/10
4 seria 1/10

szpszakal123

1 seria 8/10
2 seria 10/10
3 seria 7/10
4 seria 10/10