PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Po genialnych sezonach pierwszym i drugim, jeszcze w miarę dobrym trzecim czwarty to już kompletna porażka :/ Nie wiem jak Wam ale mi z tego sezonu jeszcze w miarę do gustu przypadł odcinek "pochót". Najbardziej poronione to m.in. "mel", "kólik z pruchem". Widać brak pomysłów, ciągnięcie fabuły na siłę, coraz bardziej chore pomysły... Dużo nadrabia się tekstem, ale przekręcanie prawie każdego wyrazu to już jest lekka przesada. Jak dawniej raz na jakiś czas któryś z bohaterów walnął takiego "kwiatka" to było śmieszne, ale teraz to już robi się mdłe :( No i co najgorsze zmienił się Czesio... Nie wiem czy mi się zdaje, ale jest rysowany całkiem inną kreską, całkiem inaczej wyglądają jego grymasy. Nie takie do których byłem przyzwyczajony z poprzednich sezonów. Dawniej nie był taki wygadany, a teraz czasami gada jak najęty.
Ogólnie czwarty sezon wygląda mi już na ostatni. Może Bartek i cała ekipa zrobili by sobie jakiś dłuższy urlop, przewietrzyli główki i nabrali świeżych pomysłów. Bo jeżeli zaraz zaczną sezon piąty to już serial sięgnie dna...

tamerlan80

wiesz może nie kompletna ale nie takie śmieszne.

tamerlan80

Czwarty sezon jest lepsze od III serii. Trzecia seria to byłoo nieporozumienie.

Luk_17

4 sezon jest według mnie bardzo dobry.Szczególnie podobają mi się odcinki:Pżdziopszczoła i test z majzy, oraz Mokre Sny cz.2

użytkownik usunięty
tamerlan80

Zgadzam sie w 100% z tym co napisales. Dzisiaj obnizylem moja ocene z 9/10 do 7/10. Czesio mnie juz nie smieszy, tylko wku**** i irytuje, do kitu sa tez te fantastyczne pomysly z pogranicza science-fiction. Po co to komu do ciezkiej cholery? Serial stracil klimat z pierwszych 2 sezonow. Jedyne co go ratuje w moich oczach to Maślana. Uwielbiam ta postac hehe...

tera to oni jedynie można im dodać z niezłe 5 punkta za technikę,animację,muzykę,głosy,fabuła.A za teksty i zero sytuacji niezłych -2

Pif_Paf

ty jesteś porażka jeden z drugim pedałki,serial ma cały czas power napletki a to że są wątki fantastyczne to tylko urozmaica zabawę wy frajerskie nasienia idźcie oglądać polityczno-komercyjny sro park
tfu! cukierkowe dupy!

tyrantx

Jasne, łykaj wszystko bezkrytycznie jak młody pelikan aż Ci się mózg zlasuje... wątki fantastyczne w tym serialu to w większości to porażka i "zapychacz czasu"...
...a poziom Twojego słownictwa świadczy, że edukacja zatrzymała się gdzieś w okolicach gimnazjum. W optymistycznej wersji...