PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Wiem, że ten 16 odcinek nie został wyemitowany w TV, a podobno ma być na jakiejś oficjalnej płycie DVD serialu. I tutaj taka moja mała prośba - czy ktoś mógłby ten odcinek mi przesłać, albo wrzucić na rs/mu? Byłabym baaardzo wdzięczna :)
gg: 58955
email: ola12247@wp.pl
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
shameeka

Właśnie - MA być, jeszcze nie ma. Z takimi prośbami to jak DVD wyjdzie (ale wtedy to pewnie będzie na każdej stronie z odcinkami WM)...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
smigielko85

A wiesz co ja w domu na złotym łańcuszku trzymam ;p .

ocenił(a) serial na 10
smigielko85

Moje gg to:324369. Chetnie bym ogladnal ten odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
Ironprince

ja tez bym chciała ten odcinek. mój email: m_artyna@buziaczek.pl dzieki :):)

smigielko85

10299872 podobno masz 16 odcinek skąd???

smigielko85

Oto Spoko...Moje gg. 7986593...Wrzuc jak mozesz Pliska...xD

smigielko85

ja bardzo bym chciala obejrzec ten odcinek. moj mail to spryciasz@gmail.com jesli mozesz,to przeslij mi ten odcinek na tego maila jako zalacznik. z gory dziekuje.

smigielko85

Serio masz??
Moje gg 5336291 zapraszam ja chetnie to obejrze jestem bardzo ciekawa!Dziś bede do 15 potem wyjeżdżam i bede od niedzieli po poludniu jak by co.

smigielko85

Proszę prześlij mi odcinek 16 Romek i jego Fred bo bardzo bym chciała go obejrzeć mój nr gg 2665472 lub e-mail kobra3225@wp.pl z góry DZIĘKUJE

smigielko85

czesc podobno masz odcinek 16 czy moglbys mi go przesłac mój imail to szymi224@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
smigielko85

Wiecie co wam powiem, daliście się podpuścić. Tego odcinka nie ma nikt oprócz twórców...

smigielko85

Witam chciałbym żebyś przysłał mi odcinek włatcy móch Pt.romek i jego fred moje G-G 2496942 a e-mail cupka@wp.pl

smigielko85

Ale z Ciebie klamca!!! On nie ma tego odcinka, ani on ani nikt!

ocenił(a) serial na 10
shameeka

ten odcinek da się ściągnąć na emule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
danio344

Chyba na esrule (tak trochę w stylu Konieczki powiedziałem :) ). Ten odcinek z emula to tak naprawdę "Maksymalna kontrola", już ktoś to dementował tutaj.

Orzi

No właśnie w necie te numery odcinków i ich tytuły są tak porąbane, że nie wiem... A przecież zawsze na początku odcinka jest wszystko ładnie napisane, więc nie wiem czemu ci ludzie tak to wszystko mieszają :/ Pzdr :)

shameeka

Właśnie, nie wiecie może kiedy WM wyjdą na dvd? A ze Emule racja, nie ściągajcie to jedno wielkie oszustwo, ja ściągnęłam niby TEN odcinek a tak w real to były Wykopki:(

shameeka

www.kreskowki.fani.pl

tam znajdziecie Romka i jego freda :)

rulaitha

dokladnie na kreskowki.fani.pl jest odcinek juz i niejest az tak kontrowersyjny

ocenił(a) serial na 6
SzOpMaN

to znaczy że był bardziej kontrowersyjny niż teraz?

shameeka

Wstydzilibyście się i kupilibyście chociaż tę płytę z odc. 16... Jaki to koszt? Dwa piwa w W-wie albo trzy w innych miejscach? Pół sztuki jazzu? ;-)

shameeka

jest już w necie. Np na milanos.pl
Ale prawdę mówiąc jest kiepski

shameeka

shameeka

ocenił(a) serial na 4
Ajka13

Kiepski ? To jeden z lepszych (choć fizycznie nie możliwy ;-)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem