Wiem, że ten 16 odcinek nie został wyemitowany w TV, a podobno ma być na jakiejś oficjalnej płycie DVD serialu. I tutaj taka moja mała prośba - czy ktoś mógłby ten odcinek mi przesłać, albo wrzucić na rs/mu? Byłabym baaardzo wdzięczna :)
gg: 58955
email: ola12247@wp.pl
Pozdrawiam :)
Właśnie - MA być, jeszcze nie ma. Z takimi prośbami to jak DVD wyjdzie (ale wtedy to pewnie będzie na każdej stronie z odcinkami WM)...
ja bardzo bym chciala obejrzec ten odcinek. moj mail to spryciasz@gmail.com jesli mozesz,to przeslij mi ten odcinek na tego maila jako zalacznik. z gory dziekuje.
Serio masz??
Moje gg 5336291 zapraszam ja chetnie to obejrze jestem bardzo ciekawa!Dziś bede do 15 potem wyjeżdżam i bede od niedzieli po poludniu jak by co.
Proszę prześlij mi odcinek 16 Romek i jego Fred bo bardzo bym chciała go obejrzeć mój nr gg 2665472 lub e-mail kobra3225@wp.pl z góry DZIĘKUJE
Wiecie co wam powiem, daliście się podpuścić. Tego odcinka nie ma nikt oprócz twórców...
Witam chciałbym żebyś przysłał mi odcinek włatcy móch Pt.romek i jego fred moje G-G 2496942 a e-mail cupka@wp.pl
Chyba na esrule (tak trochę w stylu Konieczki powiedziałem :) ). Ten odcinek z emula to tak naprawdę "Maksymalna kontrola", już ktoś to dementował tutaj.
No właśnie w necie te numery odcinków i ich tytuły są tak porąbane, że nie wiem... A przecież zawsze na początku odcinka jest wszystko ładnie napisane, więc nie wiem czemu ci ludzie tak to wszystko mieszają :/ Pzdr :)
Właśnie, nie wiecie może kiedy WM wyjdą na dvd? A ze Emule racja, nie ściągajcie to jedno wielkie oszustwo, ja ściągnęłam niby TEN odcinek a tak w real to były Wykopki:(
Wstydzilibyście się i kupilibyście chociaż tę płytę z odc. 16... Jaki to koszt? Dwa piwa w W-wie albo trzy w innych miejscach? Pół sztuki jazzu? ;-)