Dlaczego zdjęli ten serial (proszę o niewypowiadanie się osób które nie lubią tego serialu)
dlatego pytał z jakiego powodu serial przestał być produkowany. A odpowiedź jest pewnie taka że oglądalność była coraz mniejsza i zabrakło pomysłów na nowe odcinki oraz coraz niższy poziom humoru
też nie rozumiem, najlepsza animacja dla dorosłych jaką miałem okazję zobaczyć, szkoda
Proponowałbym zorganizować jakąś internetową petycję, czasami one są w stanie coś zrobić ;)
ja też proponuje zrobić petycje, żeby nigdy nikt więcej nie robił takiego gówna. Boże!
Po prostu stracili już pomysły na nowe odcinki. Zresztą od 7 sezonu było widać że WM są w regresie no bo jak długo Zajkowski ma dostawać wpierdoI od Anusiaka a Pułkownik pić z Marcelem i Przekliniakiem piwo na cmentarzu. I bardzo dobrze że skończyli a nie robiliby jakieś mało śmieszne odcinki jak np obecne odcinki Świata według Kiepskich. Tak możemy sobie powspominać dobre stare odcinki a nie zgrzytać zębami na nowe ale gówniane.
no ja też myśle , że po prostu że zabrakło im pomysłów na dalsze odcinki. ale jeśli nowe odcinki byłyby takie fajne jak np. 120 "mój tata" to jestem za
Prawdopodobnie spadła im oglądalność i przestało się opłacać ciągnięcie tego serialu.
Ja też, pod warunkiem, że sprzedadzą prawa Japończykom, a ci wprowadzą potwory, cyborgi i Apokalipsę, panna Frau stanie się bishoujo, a chłopacy otrzymają super moce i mechy do obsługiwania... To był żart i mam nadzieję, że wy również żartowaliście...
Ten serial był dobry przez pierwsze 3 sezony i należało na tym poprzestać. Potem Kędzierski dał go w łapy swoim pomagierom, a ci zrobili bohaterom ass-raping. Porównajcie pierwsze i ostatnie odcinki.