PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Dlaczego?

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego zdjęli ten serial (proszę o niewypowiadanie się osób które nie lubią tego serialu)

olekczerwony

leci co sobota o 20:00 dwa odcinki na TV6

ocenił(a) serial na 8
krystian24

ale to stare odcinki

olekczerwony

no bo nowych już nie będzie

krystian24

dlatego pytał z jakiego powodu serial przestał być produkowany. A odpowiedź jest pewnie taka że oglądalność była coraz mniejsza i zabrakło pomysłów na nowe odcinki oraz coraz niższy poziom humoru

ocenił(a) serial na 1
olekczerwony

gdyż był coraz słabszy?

hut334

"proszę o niewypowiadanie się osób które nie lubią tego serialu"

ocenił(a) serial na 6
donmaslanoz14

Mam sentyment do tej kreskówki. Ale pewne rzeczy bym zmieniła.

christinearron

W sumie ostatni raz oglądałem ją w 2011, nie wiem jakbym dziś oceniał.

ocenił(a) serial na 9
olekczerwony

też nie rozumiem, najlepsza animacja dla dorosłych jaką miałem okazję zobaczyć, szkoda

ocenił(a) serial na 9
nillvo

Proponowałbym zorganizować jakąś internetową petycję, czasami one są w stanie coś zrobić ;)

ocenił(a) serial na 1
mapet97

ja też proponuje zrobić petycje, żeby nigdy nikt więcej nie robił takiego gówna. Boże!

ocenił(a) serial na 6
nillvo

Toś ty nie widział South Parka, albo 1000 złych uczynków

ocenił(a) serial na 9
KulturalneOcenianie

widziałem obydwa, kiepścizna, SP daje rady, ale to nie na naszą rzeczywistość

ocenił(a) serial na 7
olekczerwony

Po prostu stracili już pomysły na nowe odcinki. Zresztą od 7 sezonu było widać że WM są w regresie no bo jak długo Zajkowski ma dostawać wpierdoI od Anusiaka a Pułkownik pić z Marcelem i Przekliniakiem piwo na cmentarzu. I bardzo dobrze że skończyli a nie robiliby jakieś mało śmieszne odcinki jak np obecne odcinki Świata według Kiepskich. Tak możemy sobie powspominać dobre stare odcinki a nie zgrzytać zębami na nowe ale gówniane.

ocenił(a) serial na 10
Walka_dalej_trwa

no ja też myśle , że po prostu że zabrakło im pomysłów na dalsze odcinki. ale jeśli nowe odcinki byłyby takie fajne jak np. 120 "mój tata" to jestem za

szurszacz

To zgłoś się na scenarzystę, po Twoich postach widzę, że wymyślisz coś co pasuje do tego dzieła ;D

ocenił(a) serial na 5
olekczerwony

Prawdopodobnie spadła im oglądalność i przestało się opłacać ciągnięcie tego serialu.

ocenił(a) serial na 10
olekczerwony

Ja też chcę kolejnych odcinków!!! :(

ocenił(a) serial na 10
Napoleon_4

I ja też!

sirturek

Też chcę.

ocenił(a) serial na 10
donmaslanoz14

I ja też

użytkownik usunięty
OLIN1

Ja też, pod warunkiem, że sprzedadzą prawa Japończykom, a ci wprowadzą potwory, cyborgi i Apokalipsę, panna Frau stanie się bishoujo, a chłopacy otrzymają super moce i mechy do obsługiwania... To był żart i mam nadzieję, że wy również żartowaliście...
Ten serial był dobry przez pierwsze 3 sezony i należało na tym poprzestać. Potem Kędzierski dał go w łapy swoim pomagierom, a ci zrobili bohaterom ass-raping. Porównajcie pierwsze i ostatnie odcinki.

ocenił(a) serial na 10
olekczerwony

to byly czasy teraz jest wszystko zj3bany do dópy