PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56635
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Dziękuje...Tyle chciałem napisać.

ocenił(a) serial na 1
Fruit_fack

Potwierdzam.

użytkownik usunięty
Fruit_fack

Dziwi w takim razie fakt, ze jestes fanem Eminema, gdyz on zwykl komentowac rzeczywistosc w podobny
sposob jak Wlatcy Moch. I jest nie mniej wulgarny.

Fruit_fack

dno..........................................

użytkownik usunięty
Fruit_fack

Ja się nie zgodzę. Jestem fanem tego serialu od początku do dziś i nie sądzę, żeby to się zmieniło. Owszem ostatnio z odcinka na odcinek jest coraz gorzej, ale nadal zdarzają się dobre odcinki. Nigdy nie oglądałem kreskówek tego typu, więc nie mam do czego porównać. Ogólnie zajebista satyra na nasz kraj, oceniam całość 7,5/10. Pozdrawiam

użytkownik usunięty

a serio: ile masz lat? na zdjęciu max 16.
south park można znieść. ale teraz dopiero gdy do tego dorosłam. i faktycznie mogę stwierdzić, że to jest fajna kreskówka dla dorosłych.
ale włatcy móch to na prawdę dno dna. i rynek zbytu jest praktycznie tylko wśród dzieciaków. to nie jest film dla dorosłych, bo nie jest tworzony jako taki ani tak reklamowany. bo po co dzieciakowi by był piórnik, maskotka, wózek opatrzony czesiem, którego nie powinien znać?

satyra? nie ma tam żadnej. jest tylko denny humor oparty na wulgaryzmie i rzeczach niebezpiecznych dla innych, które potem dzieciaki powtarzają w prawdziwym życiu.
od początku istnienia tego serialu mogę powiedzieć że mi się nie podoba. mój chłopak go lubi więc go z nim oglądam czasami. ale jako coś, co wyszło z polskiej ręki na rynek, uważam za narodową porażkę.

żal jeszcze tylko tego, że nierozsądni rodzice nie dopilnowują swoich dzieci...

użytkownik usunięty

Tak, mam 16 lat ;) South Parku nigdy nie oglądałem i raczej nie zamierzam. Satyra jest, ale Ty widocznie jej nie dostrzegasz ;) A to jest naprawdę prosty obraz. "Denny humor" nie jest dla mnie taki denny. Pasuje mi, lubię obejrzeć raz w tygodniu, nie wymaga ode mnie myślenia po tygodniu bardziej wymagających filmów ;) Wulgaryzmy nie mają jak dla mnie żadnego znaczenia - o ile nie obrażamy nikogo, to dla mnie wyrazy jak każde inne. I nie zgodzę się, że humor jest "oparty na [...] i rzeczach niebezpiecznych dla innych, które potem dzieciaki powtarzają w prawdziwym życiu." bo jest na odwrót, serial powtarza zachowania dzieciaków ;)

ocenił(a) serial na 1

"raczej nie zamierzasz oglądać SP"...okej
po pierwsze -nie wiesz co tracisz
po drugie - nie wiesz, w jaki sposób wm zrzynają, w bardzo kiepskim stylu
po trzecie - z tego powodu nie wiesz jaka między nimi zachodzi głęboka różnica

polecam SP, od razu zmienisz zdanie (mam nadzieje)

ps: jeszcze raz popieram temat posta