Najczęstszym waszym argumentem jest prymitywność i głupota? Cóż, polecam obejrzeć Kartony, drugą "polską kreskówkę dla dorosłych" poziom żartów i ogólnie wszystkiego tam jest duuuużo niższy, więc...
Oczywiście mogę się bardziej rozpisać, ale po co? Każdy kto obekrzy jedną kreskówkę i drugą będzie wiedział o co chodzi...
Kartonów się nie da oglądać, w ogóle nie powinno się ich porównywać do Włatców Móch :)Ja ich lubię bo są śmieszni, a poza tym, jak coś jest prymitywe, to jeszcze nie znaczy, że nic nie przekazuje, bo może coś przekazywać w prymitywny sposób, np. poprzez parodię, satyrę, może niezbyt wyrafinowaną ale wyśmiewającą rzeczy, które na to zasłużyły :)
wlatcy moch sa glupi i prymitywni ale wlasnie tacy maja i mieli byc!
ja tam ich lubie
Może ale za to przecież są uwielbiani....
A Kartony... Piesek Leszke mnie dobija, oglądam jedynie Pod Gradobiciem..., Misia i Cześka Hydraulika reszta to bajeczka poziomem siegajaca przedszkola...
Rzeczywiście: Piesek Leszek, Miś PUSHupek, Człowiek Biegunka, Czesiek Hydarulik są beznadziejne ale Pod Gradobiciem Pytań jest zarąbiste xD szkoda, że mi 4funa skasowali
Prymitywność i głupota to rzeczywiście żaden argument. To postawa wielu popularnych komedii i w tym muszę przyznać ci rację. Jednak ja z całą pewnością od WM wolę obejrzeć MiśiaPushUpa czy Generała Italię. Tu nie chodzi o poziom głupoty czy prymitywizmu bo i Kartony i WM reprezentują go godnie, ale o gust. I tyle.