Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56778
2,9 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Jesli dobrze wiem toSouthParkma 11 sezonow, my juz mamy 3 i z niektorychzrodelwiemze beda przynajmniej2 jeszcze. Moze ich dogonimyboskoroich nieejestjeszcze nudne to my nieebadzmygorsi

SzOpMaN

Sory za pomysle bo we wtorek 5 czerwca o 22:05 bedzie jzu 4 sezon:D

SzOpMaN

sory po raz drugi bo 4 sezon ma być 5 września

użytkownik usunięty
SzOpMaN

Sramy a nie dogonimy!!! SP jeden sezon ma srednio 16 lub 17 odc. a WM co? Jak narazie dane nam bylo zobaczyc tylko WM tylko 23odc. heh jeszcze nam sporo brakuje...

Chdzi mi o sezony. Oni maja 11 a my spodziewamy sie 4 i moze 5 sezonu

ocenił(a) serial na 3
SzOpMaN

A niech nawet przegonią South Park to i tak wszystkie te sezony WM będą mniej warte niż jeden odniek SP... ale to chyba oczywiste ;)

ocenił(a) serial na 10
Murdoc

Tia, jasne xP gdybym miała wybierać miedzy odcinkami SP i WM obejrzałabym sobie WM a nagrała SP ;) Więc się nie mądrz swoim ukochanym serialem, panie mądraliński :>

ocenił(a) serial na 3
yakoo_horse

Serio? Przyganiał kocioł garnkowi... :> hehehe

Murdoc

I co? Doganiamy SP =)
SP ma narazie 12 sezonów a WM 4
SP wciągu lat 2006-2008 zrobiło 2 sezony a SP aż 4. Pozatym WM na 100 % bedzie miało 5 sezon i skończyło 4 emitować a SP nie skonczylo emisji 12 serii

PS
Nie myslec ze wole WM od SP bo wole SP (a najlepiej to lubie FG)

SzOpMaN

No, masz racje!!! NIech odcinki będą beznadziejne, byle robili ich jak najwięcej!!! Nieważne że twórcy chcą skończyć po 75 odcinkach! Bo przecież liczy się ilość!!! Jaki ja gópi!!!

użytkownik usunięty
SzOpMaN

co wy - w okolicach 5 sezonu, kiedy naprawdę dobre SP zaczynało się rozkręcać wy dostaniecie zadyszki i będziecie się już pełzać.

Oj,chyba jednak nie dogonimy,bo słyszałem,że obecnie emitowany sezon włatców(piaty)będzie już ostatnim,tymczaem South Park ma już 12 sezonów i będzie na pewno jeszcze jeden.No,ale przecież nie liczy się ilość ,tylko jakość.