PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56639
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

FAJNA bajka :) 9/10

użytkownik usunięty

Całkiem niedawno zacząłem oglądać ten serial na ipla. Niektóre odcinki są świetne (choćby "Wykopki", "Radyjko babci" i "Totalna kontrola" - czy jakoś tak). Moim zdaniem "South Park" może się chować.

użytkownik usunięty

Zapomniałem, że w języku polskim nie ma słowa "fajna" :)

Bajka ta może być ciekawa, fascynująca, cudowna, interesująca... Jaka jeszcze Czesiu ? :)

Wiesz co dobre,kolego.Za świetne odcinki uważasz naprawdę znakomite epizody w których prosta fabuła pełni rolę pokrywki dla parodii i odniesień do naszej rzeczywistości.Radzę ci też oglądnąć wszystkie odcinki włatców(bo wnioskuję,że jeszcze wszystkich nie widziałeś).Na pewno znajdziesz jeszcze przynajmniej pare równie znakomitych odcinków.Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
filipedia

Oczywiście wszystkich nie widziałem jeszcze (ostatnio nie mam czasu), ale postaram się nadrobić zaległości.

Ostatnio widziałem odcinek 23 o tym jak grali online w tą grę RPG i chcieli zabić tego smoka. Dobry był moment gdy oferowali Czesiowi batonika za to, aby nie budził smoka. Niezłe jaja.

Dobry był też odcinek jak Maślana puszczał kupony w Proffesionalu na mecze reprezentacji w MŚ. Wtedy też reprezentacja szkoły miała chyba grać mecz z Iskrą Opole. Pamiętam, że Czesio wyrwał się ze znaną stadionową przyśpiewką skierowaną przeciwko Odrze Opole i wyleciał z boiska przed rozpoczęciem meczu.

Ja także pozdrawiam.