Co to jest za dziadostwo. Jakieś Przerysowane postacie. Kąpletna klapa. Chcecie wiedzieć więcej jest jeszcze 10000000000000000000 razy gorszy od 1 komętarza na Step up 2
Tak właściwie chyba przed ta liczba miałeś postawić ,,-''ale ok,nieważne.Jest fajny mimo że nie klną jak w Sout Parku(czy jakoś tak)to zdarzają się odcinki że z bluzgami Kędzierski pojechał na całość.SW ostatnie odc serii były przy nudnawe.
Sout parka nie oglądałem i ni9e zamierzam.
Alien21, zorbak, robochłop ->
I znowu się dorwali jacyś pijani antyfani. W niczym nie odstępujecie od fanatyków WM. Kompromitacja.
grix ->
Oj, druga strona też nie za mądra... Zamiast odpowiadać z wieloma błędami (i kto się skarży na pisownię?) i z zapasem śliny do tych rozumnych inaczej, mógłbyś po prostu przestać bluzgać na wszystkich jak leci. Sam będziesz kiedyś celem dla innych.
Mam niskie IQ, bo wysunąłem bezczelnie odpowiedź? Już się boję... "Bo to JA mam rację". Łatwo to tak grozić wszystkim antyfanom z dalekiej odległości, hehe. Jeszcze bardziej dziecinniejesz takimi słówkami.
PS. Proszę więcej się nie powoływać na teksty właściciela Siedziby Szatana, bo oskarżymy o noszenie moheru. :)
ja dałam 1 bo niżej sie nie da.. a szkoda..a poza tym nie widzę w tym nic śmiesznego, a co dopiero żeby sie "kłaść" ze śmiechu...
Zgadzam się film beznadziejny daje 1/10.Dałabym mniej ale niestety się nie da:/ Nie wiem czym się tu wszyscy zachwycają:/ Kompletna klapa.
za taki poziom, takie gagi i takie COŚ - 1/10. Najbardziej mnie irytuje ze coś takiego stało sie wielkim "hiciorem"