To jest kpina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO nieudany (lekko mówiąc) serial. Ale jak ktoś lubi tandetę.....
Boshe ;/ co za idiotyczna prowokacja... Facet, nie ośmieszaj sie nawet, a skoro już tak koniecznie chcesz, to chociaż podaj jakieś argumenty...
Mówisz i masz, Ripley. Denny humor, fabuła... A jeśli chodzi o rysunki... lepsze filmiki robią gimnazjaliści na informatyce....
to wy jesteście ograniczeni jeśli ktoś napisał jedno zdanie że mu się niepodoba to już musi być debilem?!
niepodoba sie i dobrze ja go popieram.
owszem jesli ktos pisze jedno zdanie w stylu film jest do dupy, to albo jest niedorozwnieieety i nie potrafi tego uzaadnic, albo jest smierdzacym leniem....
Chodziło mi o to, żeby napisał chociaż dlaczego tak sądzi. Nie mówie że jest debilem ;)
PS - wg mnie na początku było nawet fajne i śmieszne, a teraz robi się coraz bardziej bez sensu ...
Co? Jedno zdanie? POWTÓRZ TO!!! Kolejny kretyn, wy powinniście otrzymać razem niepodległość ty i ten który napisał że Włatcy móch to nieudany serial, żal mi was...idź bo niezdążysz na Modę na sukces.
K woli ścisłośći :) Dla tych, którym nie odpowiada - serial jest wulgarny, prostacki, prymitywny, przyziemny, pozbawiony subtelnego, wyszukanego humoru - w zamian - humor klozetowy. Wydaje mi się oczywiste, że ktoś może go nie tolerować, bo serial JEST pewnego rodzaju dnem.
Dla tych, którzy go lubią - nie trzeba tłumaczyć dlaczego tak jest :)
Owszem, wielu uważa, że jest dla idiotów i nizin intelektualnych.
Ja tak nie uważam. Każdy wybiera co chce oglądać. Nie zawsze świadczy to o jego poziomie. Ja lubię czasem obejrzeć. Raz na jakiś czas, tak dla uśmiechnięcia się z tekstów Czesia.
Może nota powyżej 8 jest mocno przesadzona ale zakładam, że oceniali Ci, którzy go lubią. A ile jest filmów, które mają wysokie noty a są fatalne??
Pozdrawiam wszystkich za i przeciw :) nie bijcie się :)
No właśnie Ewcio, każdy powinien lubić ten serial z powodu szkoły. Jak znam życie to normalnego człowieka szkoła wkurza jak nie wiem!!!aż TAK W OGÓLE PO CO TO PISAĆ. Jak już coś to piszcie że genialne coś jest a nie ciągle ,,1/10,dnooooo'',bo to durnowate się już staje.