No ja też Igreku jestem ciekaw czy wogóle wyjdzie ten serial na dvd od lekcji 85-109 ? No cóż ja do firmy Tim pisałem w tej sprawie żeby wydali te odcinki na dvd nie odpisali mnie nic i nie miałem żadnej odpowiedzi na Maila więc myśle że nie wydali dlatego bo emisja się skończyła tego serialu i ją zawieśili dlatego nie wydano tych odcinków na DVD bo nie było ich na Tv puszczanych ;(. No cóż może teraz wydadzą tak sobie pomyślałem że jak wznowili emisję i z powrotem będą nowe lekcje puszczane na Tv to może wyda Firma Tim te nowe lekcje gdyż już wznowią emisję tak wiec mogli by wydać gdyż dużo odcinków jest do wydania i myślę że mogli by wydać te lekcje wydali do lekcji 84 ja mam wszystkie sezony co wydali na dvd tak więc od 85 lekcji nie wydano już do 109 oczywisćie :). Pisałem żeby wydali w pakiecie jakimś te odcinki żeby było no i nic szkoda rozczarowałem się na nich i zawiodłem bo mogli wydać a tutaj minęło tyle czasu i nic nie odpowiedzieli mnie do tej pory chociaż pisałem do nich i w styczniu i w lutym pisałem w marcu i nic nie odpowiedzieli mnie sprawdzałem w zapowiedziach nie ma wlatcy móch wogóle więc nie ma co czekać narazie ;).
Tez tak pomyslałem, ze jak wznowili Włatców to wydadzą 7 i 8 sezon ;) Bądzmy dobrej myśli ;)