Moim zdaniem jak na razie jest to najlepszy odcinek nowej serii.Podczas oglądania tego odcinka na mojej twarzy wielokrotnie gościł uśmiech,a w pamięć zapadło mi parę fajnych tekstów z tego odcina.A jakie jest wasze zdanie na temat"Krfawego wtorku"?
Też uważam,że "Krfawy czwartek"jest jednym z najlepszych odcinków w historii serialu.Po dwóch poprzednich odcinkach straciłem wiarę w Kędzierskiego.Wymuszone gagi,zero humoru.Ten jednak odcinek jednak pokazuje,że Bartek ma talent.Widzę w nim hołd złożony twórczości Quentinowi Tarantino.Kędzierski żongluje konwencjami,z trochę mniejszą gracją,niż Tarantino w "Pulp Fiction",ale też żongluje zgrabnie.
Dajcie szansę temu serialowi!
Und ich tesz uważam "krfawy wtorek" za jeden z najlepszych odcinków i za najlepszy z 4 sezonu jak narazie. Świetne było zakończenie, gdy ten cfaniak z budki mówił coś w stylu "co za głupia bajka, a dzieci to oglądają". Twórcy w ciekawy sposób odpowiedzieli na podobne komentarze przeciwników serialu.
A co do tego że 4 sezon jak narazie jest dość słaby to trzeba mieć nadzieję że jednak będzie lepiej. Mi początek trzeciej serii też się nie podobał. A od "ekskumancji", włącznie, było bardzo zabawnie.