PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56648
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Moim zdaniem jak na razie jest to najlepszy odcinek nowej serii.Podczas oglądania tego odcinka na mojej twarzy wielokrotnie gościł uśmiech,a w pamięć zapadło mi parę fajnych tekstów z tego odcina.A jakie jest wasze zdanie na temat"Krfawego wtorku"?

filipedia

dwa śmieszne momenty, kiepskie nowe postaci, oszczędzanie na dubbingu, czerstwe dowcipy.

Tlacultetl

Też uważam,że "Krfawy czwartek"jest jednym z najlepszych odcinków w historii serialu.Po dwóch poprzednich odcinkach straciłem wiarę w Kędzierskiego.Wymuszone gagi,zero humoru.Ten jednak odcinek jednak pokazuje,że Bartek ma talent.Widzę w nim hołd złożony twórczości Quentinowi Tarantino.Kędzierski żongluje konwencjami,z trochę mniejszą gracją,niż Tarantino w "Pulp Fiction",ale też żongluje zgrabnie.
Dajcie szansę temu serialowi!

ocenił(a) serial na 10
filipedia

Und ich tesz uważam "krfawy wtorek" za jeden z najlepszych odcinków i za najlepszy z 4 sezonu jak narazie. Świetne było zakończenie, gdy ten cfaniak z budki mówił coś w stylu "co za głupia bajka, a dzieci to oglądają". Twórcy w ciekawy sposób odpowiedzieli na podobne komentarze przeciwników serialu.
A co do tego że 4 sezon jak narazie jest dość słaby to trzeba mieć nadzieję że jednak będzie lepiej. Mi początek trzeciej serii też się nie podobał. A od "ekskumancji", włącznie, było bardzo zabawnie.