PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Skąd mogę wziąśc odcinek nieeemitowany w telewizji mianowicie lekcje 16 ponieważ weim że dconek jest tak kontrowersyjny iż niemożna go obejżeć w Tv

SzOpMaN

Na chwilę obecną chyba nie można tego nigdzie dostać. Trzeba czekać na premierę DVD.

użytkownik usunięty
LoganScott

niestety. ale pewnie po premierze bedzie go można ściągnąć z torrenta bądź emula ;p

ocenił(a) serial na 8
SzOpMaN

Taaa też słyszałem - trzeba czekać, aż wyjdzie na DVD i zrobią DVDripa, czyli kopię filmu z płyty DVD :)

MasterKard

a kiedy wyjdzie na DVD?? wie ktoś może??

MasterKard

a kiedy wyjdzie na DVD?? wie ktoś może??

ocenił(a) serial na 10
spider0

czy my zyjemy w kraju kaczej cenzury?
dlaczego on nie zostal wyemitowany? przciez jest wolnosc slowa! mozna mowic wszystko a konsekwencje tego to inna sparwa! ale nie mozna komus zabronic wystwaic czegokolwiek! to ja z dziadami mickiewicz!
no chyba ze tworcy zrobili to specjalnie zeby lepiej plyta sie sprzedawala.
oby...

ocenił(a) serial na 10
Barthez_2

Można można to nie jest kwestia cenzury. To nie jest tak że w TV 4 siedzi wyslannik Giertycha i mowi czego puszczac nie wolno. Z tego co wiem co wlasnie TV 4 zrezygnowalo z emisji tego odcinka. Nikt ich do tego nie zmuszal. Byc moze obawiali się konsekwencji, ale ja sądze ze najzwyczajniej w świecie dogadali sie twórcami i sami puscili plotę. Wyjdzie im to o tyle na dobre ze duzo wiecej osob kupi dvd zeby obejrzec ten 16 odcinek. A z tą cenzurą już nie przesadzajmy, ja jakoś nie zauwazyłem, żeby od czasu miłościwie nam panujących :P jakoś specjalnie się zaostrzyła. Co więcej odnoszę wrażenie, że jakos zelzala, cos ostatnio malo się slyszy o karach nakladanych na stacje TV co kiedys było dużo częstsze. Dobrym przykładem jest właśnie TV4, która za rządów lewicy wybuliła kupę forsy za to ze emitowała Futuramę i Głowę Rodziny w godzinach popołudniowych :/

grafzero

o właśnie, kiedy ma wyjść na dvd?
(chyba, że już jest a ja nic o tym nie wiem!!)