PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56669
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Wiadomo że debil z debilem stworzą znakomitą parę , tak samo jest z tą kreskówką beznadziejne,wulgarne żarty dla marginesu naszego społeczeństwa.Zauważyłem ,że dla wielu ludzi bajkowy Czesio to w pewnym sensie jakiś idol , i po głębszym zastanowieniu się zauważyłem ,że ci ludzie to mało inteligentne istoty.Pozdrawiam was fani włatców móch , pewnie wasz mózg jest wielkości Czesia !

ocenił(a) serial na 10
filipxx

mózg wielkości Czesia wow.. to z jakieś 1,60 ma duży !!! A tak swoją drogą inteligencja nie zależy od wielkości mózgu tylko od stopnia jego pofałdowania...

filipxx

tak mało inteligentna jak ty.Ta bajka ma najlepszy przemyślany morał.I mój mózg nie jest wielkości Czesia(tak właściwie Czesio ma duży jak tak sie na niego głębiej gapi ale ty masz mniejszy)Tak właściwie to po co to oglądasz?

ocenił(a) serial na 1
filipxx

Też tak myślę, że Czesio jest idolem dla idiotów, którzy ciągle powtarzają jego durne teksty typu "ona nie ma wacka"...

użytkownik usunięty
jatuginemamo

No tak, to dość prymitywne, ale ta kreskówka to i tak najlepsze i chyba jedyne, co w polskiej TV powstało pod hasłem "kreskówka dla dorosłych". Poza tym to chore, że się obraża ludzi, że coś oglądają. Teraz wszyscy mają mózg wielkości Czesia, jeśli oglądają "Klan", "Modę na sukces" czy kartony na 4Fun TV? Nonsens. Założę się, że autor tematu obserwuje go, ale głosu już nie zabierze.

Tak samo moge powiedzieć Techno prosta muzyka dla prostych ludzi. Ale czy w tym rzecz?