Co wy na to, aby sie okazało, że mama Maślany będzie w ciązy i urodzi Maślanie braciszka,
lub siostrzyszkę? Albo mogliby zaadoptować troche starsze dziecko. Byłoby ciekawie. W
South Parku Kayle miał brata i tu Maślana też mógłby mieć ;)
Ja bym chciał zobaczyc odcinek o tym jak umarł Czesio i o jego narodzinach i kim byli jego rodzicie ? .Chciałbym dowiedzieć się jak umarł Czesio i kiedy Umarł ile lat temu to było a także czy jego rodzicie go zostawili bo miał Downa ? Chciałbym żeby wyjaśniono ten wątek żeby wreście pokazali kim byli z zawodu rodzicie Czesia i dlaczego on umarł ile miał lat jak umarł czyli czy miał 8 tak jak wygląda teraz że ma tyle bo chodzi do klasy 2 podstawówki ? No właśnie ciekaw jestem czy kiedyś nagrają i napiszą taki scenariusz że Maślana ,Konieczko i Anuśiak i tam inni odkryją prawdę że Czesio nie żyje tak naprawdę i że mieszka na Cmentarzu i że kolegują się z Zombiakiem ;( No właśnie ciekawe co by zrobili wtedy Anusiak i Konieczko z Maślaną jakby dowiedzieli się że Czesio nie żyje od dawna i żę jest truposzem ?
Czy by go nadal lubili i się z nim kolegowali ? Czy pomogli by mu odkryć prawdę jak umarł i kiedy umarł i kim byli jego rodzice ? Dlaczego nigdy nie było wzmianki o tym kim byli jego rodzice ? Wiadomo tylko że Czesio Mieszka na Cmentarzu i że lubi Gorzkie Żale a także że lubi szkolić Muchy i je łapać no cóż wiemy także że tak jak chłopacy lubi film Kosmiczni Komandosi i że lubi grać w gre Magiczni Wojownicy , no cóż tak samo jak jego koledzy nie lubi Andzeliki i Zajkoskiego no więc tego co nie wiemy to czy rodzice Czesia Żyją ? Czy wogóle ktoś przychodzi na jego grób ? No cóż dlaczego nie wyjaśnią tego kiedyś przecież to by było ciekawe i interesujące chętnie bym obejrzał taką lekcje żeby wyjaśnili jak to było z Czesiem i co się z nim stało po jego narodzinach ? Czy zawsze Marcel i Pułkownik się nim tylko opiekowali i byli jego rodzicami zastępczymi ? No cóż moim zdaniem to było jakby dziecko odrzucone i pozostawione przez swoich rodziców.No więc myślę że kiedyś wyjaśnią kim był czesio i jak wyglądał zanim był Zombiakiem ?
No fajnu pomysł. Też jestem ciekawy ;) Masz głowę ;) Nie obraź się, ale masz taki sam styl pisania co użytkownik Kinematograf ;) Czy to moze nie ty, tlyko pod innym kontem? Jak tak to witam, a jak nei to też witam ;)