PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56639
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Nie wiem czy wy tez ale jak mam dużą ilość.Ma ktoś kontakt z reżyserem???No wiecie bo jak im sie skończą pomysły to chętnie ja coś im wyślę.Powiedzmy odcinki od 33-34 wymyśliłem już sam(jak zabraknie im pomysłów to może jak poznam ich imeile to wyślę)np
33-Maślana,Konieczko,Anusiak postanawiają z okazji 1 kwietnia(prima apriliz) robić całej klasie jakiś porządny numer(zdradzam że to będzie Mega śmierdząca boba umieszczona w ubikacji dziewczyn przez Anusiaka).A Czesio poszukuje jego zaginionej książki od historii o rozkładaniu,gdyż Czesio chce zgnić jabłka którymi obrzuci Andżelike.(większość dostępna u mnie)

34-Czesio zgubił nogę(od razu mówię że po koniec okazuje zie że pani Frał miała ją w jej kokonie).Anusiak,Maślana,Konieczko,Andżelika poszli szukać nogi Czesia po całym mieście.Jednak Anusiak dostał szału i rozwalił jeden sklep z ubraniami używanymi.Wtedy zaczynają ścigać ich gliny.(większość u mnie).
To wszystko prze zemnie wymyślone!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Pif_Paf

Biedne.... Co ty człowieku chcesz oszpecić cały serial ???

martynQ

Lećcie do sklepu sieroty ruskie!!!!!!A według mnie to tylko ty możesz oszpecić serial!!

ocenił(a) serial na 10
Pif_Paf

Żal.pl... Po drugie, w necie jest kilka dobrych opowiadań, ale BK i tak zadeklarował, że to jego "autorski" serial i że na razie sam wymyśla odcinki.