Zakładam ten temat bo mnie rzuciło w tył jak zobaczyłem jego ocenę.
Ludzie , czemu temu śmieciowi dajecie aż tak wysoką notę , popatrzcie wy proszę na jakieś nieco ambitniejse produkcje bo we łbie isę nie mieści że taki syf ma tak wysoką ocenę , do kur@$ !!! ten syf ma wyższą notę od arcydzieła szkoły polskiej "Popiołu i diamentu" czy jest na sali lekarz !?
Filmweb - portal ludzi młodych , ale jak bardzo młodych ? Ile wy macie lat że tak wysoko oceniacie ten chłam , tą pożywkę dla zdegenerowanych kwasożłopów ?!?!!!!?!?!
Jak chcecie soć dobrego pooglądać , nie koniecznie nowego to napiszcie , tym co wystawiają wysoką notę trzeba pomóc !!!
Nie panikuj. Kiedyś zmienią zdanie, a narazie im się podoba-mają prawo do tego, a fakt że więcej ludzi ocenia ten film- demokracja, niczego im nie zabronisz
Pozdro
A mnie denerwują pseudoznawcy, dla których nie dobre, co się komu podoba, a dobre jest to, o czym "autorytety" mówią że dobre... Własne zdanie, ku*wa mać...
Nie podpieram się tutaj cudzymi sądami , tylko piszę o tym co jest dobre dla mnie i irytuje mnie fakt że dane dzieło , ba arcydzieło stoi nizej od "Włatców Móch" , niby prawda że jeden to "ciężki film" a drugi to rozrywka
ale ocena tego show JAK DLA MNIE solennie zawyżona , hmm , ciekawe czy na imdb znają ten serial ?!
Zdania na temat Włatców są podzielone i na forum każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, do pogardzenia danym filmem i do zdania o tym, co o niej myśli.
Dokładnie! Ilu ludzi, tyle opinii.
Mam 15 lat i Włatców Móch lubię, ale z odcinka na odcinek coraz mniej...
Cóż, gdyby fajne filmy można było oglądać na youtube czy milanosie i ich załadowanie nie zajmowało by za dużo czasu, na pewno bym oglądała.
A tak niestety mam dostęp ograniczony. I być może nigdy nie będzie mnie stać na to, żeby wszystkie filmy godne uwagi obejrzeć w kinie lub kupić płytę DVD.
Dla Ciebie jest dobry "Popiół i diament", dla mnie są dobrzy Włatcy i to jeszce nie powód żeby sie oburzać. Nie tylko Ty masz prawo, do oceniania czy cos jest dobre, czy nie, zdanie innych też sie liczy.
Też mnie dziwi taka wysoka ocena. No ale w kraju w którym Doda jest gwiazdą...
Nie jest tak, że przekreśliłem kreskówkę już na starcie. Cały czas daję jej szansę. I cały czas nie mogę doszukać się w kolejnych odcinkach niczego śmiesznego. Lipa.
Ehhhh South Park też nie lubisz? Może przez tę górnolotność straciłeś umiejętność dostrzegania pozytywu w czymś co nie dostało Złotej Palmy? Uważam, że oglądać trzeba wszystko. Włatcy móch to dość oryginalna jak na te czasy kreskówka. Zarówno jeśli chodzi o formę jak i o treść. Ostatnio humor we Włatcach nie polega już na bluzganiu. To znaczy oczywiście jest go trochę, ale są także komizm pewnych sytuacji dociera do mnie niekiedy dopiero po krótkim namyśle. Choć szkołę podstawową kończyłem niedawno to i tak czuję klimat tego serialu;) Wiedzę siebie i swoich kolegów z tamtego okresu i myślę, że takie było główne założenie Kędzierskiego. Miejmy nadzieję, że kolejna produkcja będzie miała na celu więcej a niżeli powrót do czasów szkolnych;) Pożyjemy zobaczymy:)
ja uwazam, ze jest to jeden z lepszych seriali polskich ostatnich czasow. Mozna ogladac sobie zarowno popiol i diament, jak i wlatcuw moch, tak jak ja. I do jednego i do drugiego trzeba inteligencji. Z tym, ze kazdy co inteligentniejszy Polak zrozumie Wlatcuf moch, a rzadko kto zrozumie chociaz polowicznie Popiol. Pan wyzej chwalacy sie ta jedna pozycja z polskiego kina pewnie tez nie do konca rozumie wszystkie symbole wystepujace w Popiole. Caly film moze zrozumiec tylko sam Wajda. Nic dziwnego, ze film ma mniejsza ogladalnosc i jest niedoceniony - bo i przedawniony. Tak jak tamten Pan wyzej nie rozumie Wlatcuw i dlatego pisze glupoty. Do tego nie ma dystansu do samego siebie.