tak jak na forum "South Park" ktoś zauważył, że WM oglądają same buraki, oprócz mniejszości typu Orzi, którzy są znacznie bardziej inteligentniejsi od tych "debili". Podpisuję się pod tą opinią.
Bo ja wiem czy mniejszości? Widzę całkiem sporo inteligentnych ludzi oglądających WM w otoczeniu. I nie nazywałbym "debilami" dzieciaków, którzy są po prostu za młodzi na ten serial (na forum WM na przykład pisze sobie bez skrępowania dziesięciolatek) bo nie wiadomo co z nich wyrośnie. Tutaj raczej mówiłbym o niedojrzałości niż głupocie. Chociaż takich typowych "debili" też znajduje, ale ci zazwyczaj wolą robić inne rzeczy niż oglądać telewizję...
sami jesteście burakami dzieci south parka włatcy móch to polska prod. i nie ustepuje innym dobrym filmom oglądajcie se ten zakichany south park ale nie wyzywajcie fanów włatcy móch ok ?
o prosze widze w twoim opisie profilu że nie lubisz debilstwa a sam nim przecież jesteś więc ...
Tornado, po twojej wypowiedzi rzeczywiście można odnieść wrażenie, że obrażasz tych co lubią WM. Jeśli czegoś nie lubię, obrażam sam produkt, nie jego fanów. Bo większości ludzi nie znam.
pewnie napisał do jakiś młot ;)
co do błedu to potrafie się przyznać, ale jak go nie popełniłem to znaczy, że nie popełniłem, poprostu jestem szczery
Baj Baj Maszkaro! (bawi was to?)
Pisze się przez "ch" A napisać HWDP to najgorsza siara (pisać CHWDP to z resztą też) A ciebie Tornado Wielki Intelekcie na Słownik Języka Polskiego nie stać? Albo na ortograficzny?
Ok ok, skąd tyle agresji? Zdradzę przed tobą wielką tajemnicę, której normalnie byś nie dostrzegł, a już na pewno nie pojął...to był...ŻART! Ha! Zatkało cię, nie? Nawet fani WM zaczaili, że to była ironia. Nie wierzę, żeby fan SP był taki głupi żeby tego nie dostrzec. Zacznij brać coś na uspokojenie, nie wiem, skąd u ciebie tyle agresji. Nikt ci nic nie zrobi, najwyżej popatrzy z politowaniem(albo jak ja-uśmiechnie się pod nosem) na to, co robisz. Rzucasz się na wszystkich jakby cię chcieli pozabijać... Nawet biednego Orzi'ego, w sumie nie wiadomo za co zaatakowałaś... Z takim podejściem daleko nie zajdziesz, więc uspokój się trochę...
No a ty przestań być taki irytujący. Agresywnym można być tylko w realu, nie zaczaiłeś, że siedząc przed kompem można się nieźle pobawić? Wkurzasz osoby, których nawet nie znasz. Ale dosyć tego na najbliższe dni.
Ja wkurzam?! Patrzcie na niego! To ty tu siedzisz i objeżdżasz każdego, nawet jak się z tobą zgadza. Weź się nie ośmieszaj... Ale na szczęście już koniec tej...żenady. Ale nie na zawsze-żenada powróci po świętach!
Codo Włatców to ten serial nie jest tylko dla "buraków"
W tym serialu jest tez kilka parodi realiow zycia w Polsce lecz trzeba rozumiec te nawiązania.
Souht Park lubie i rozumiem w duzym stopniu bo nei mowie ze w 100 procentach.
A co do ciebie Tornado to widac ze masz wiele niepodwazalnych argumentow typu "cicho badz" jak zauwazylem. Twoje nastawienie d oinnych jest wręcz godne pochwały xD. Ktos taki jak ty ma pewnie setki qmpli..
Kumpli, owszem, mam, ale nie do nasyłania na innych. Jak do kogoś coś mam staram się to załatawić dypomatycznie, ale gdy się nie da, potrzebne są ręce. To tak zwana "udeptana ziemia", czyli rozwiązywanie konfliktów naszych dawnych przodków :)