PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56636
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Nota 8,4/10

ocenił(a) serial na 10

Ciekawą sprawą jest fakt, że jakoś po niedługim czasie emisji serialu, miał on noty (kiedy pierwszy raz zobaczyłam) - 6.
Zaskakujące, jak fala wielbicieli klozetowego humoru "błyskawicznie" podniosła mu noty o dwa punkty. Czyżby ci, którzy go uwielbiają dawali mu po 10?
Nie wierzę, że tylko Oni głosują...
A jednak coś w tym jest

Dla mnie początkowa nota - 6 była słuszna.
Sama serial oglądam od czasu do czasu. Nie jest niesamowicie rewelacyjny, boski, cudowny, zaskakujący.
Jak ma się ochotę na odrobinę durnoty to jest do tego odpowiedni :)

ocenił(a) serial na 8
anather777

Po prostu serial staje się coraz lepszy i zasługuje na taką ocenę. :) Możesz sobie to tłumaczyć jakimiś "falami wielbicieli klozetowego humoru", ale faktem jest, że twórcy od pierwszego odcinka poczynili zdecydowane postępy. Oglądałem wszystkie odcinki, większość nawet po kilka razy i widać to gołym okiem. Absolutnie nie dziwi mnie "błyskawiczny" wzrost średniej oceny. :) Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Loszo

Albo widowni przestał przeszkadzać początkowo rażący, cięty dowcip i przystanęli na podziwianiu fabuły i portretów psychologicznych postaci :) hehe
a co do postępów - nazwałabym je raczej zmianami. Twórcy chyba cały czas szukają 100% włatców we włatcach, może jeszcze nie do końca wiedzą jak w gruncie rzeczy miał wyglądać od a do z. Może to i dobrze, że powstaje na bieżąco. Coś w tym jest niepowtarzalnego.
Mimo mojej oceny serialu, nie przestaję być pod urokiem wyobraźni twórców :)
to, że się czepiam nie znaczy, że nie oglądam :)
wydaje mi się, że nota 6 była adekwatna bo serial nie pozostaje obojętny i ma swoich zwolenników jak i "prześladowców" :D
i tak 6 za klozet, który czasem jest nie do zniesienia ;)
Odzdrawiam :)