Wg. mnie był dobry, parodiował show-biznes, telewizję, "ech, tą dzisiejszą młodzież" no i ten hip-hop... miodzio.
Minusem było dużo(jak na mnie za dużo)przekleństw.
P.S. Za tydzień chłopcy będą zafascynowani powstaniem warszawskim i zejdą do kanałów- szykuje się drugi gigant- i to na moje urodziny:)
Pozdro
wionka
Całkiem niezły, chociaż daleko mu do "Pochodu". Najelepszy według mnie był tekst Higienistki i ten talk show "Porycz się w TV" :)
Ja o odcinek ten oceniam na 7/10, byl dobry ale gorszy od np. Stylu Brusliego. Przeważały w nim wulgaryzmy i był troche za fantastyczny. Miał jednak plusy:
- jak juz pisał jeden z moich poprzedników pokazywał on beznadziejność tych wszystkich Talk - show ;/ ( nie chce nikogo urazic)
- pokazal on tez dzisiejszy Polski rap i "dzikość" młodzieży ( gra Małpy )
:D
- były fajne rymy i texty
No więc był spox, ale nie doskonały.
Ciekawostka- Wiecie , że do lekcji 50 pisał scenariusz już nie B.Kędzierski?
Pisał go Tomasz Perczyński i ten odcinek faktycznie jest taki... "inny" (spójrzcie chociażby na napisy końcowe)
Reżyserem na szczescie nadal jest Kedzierski, a do filmu pelnometrazowego to on pisze scenariusz :)
Pozdro! (sorka, ze sie tak rozpiusalem ;) )
Wujek Samo Dno:)
I jeszcze Tadeusz Sznuk jak żywy.
-Idę, idę, i idę...
-...A jak się nie zamkniesz to wepchnę ci dzidę XD
-grafzero:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_W%C5%82atcy_m%C3%B3ch#S ezon_czwarty
Polecam przewinąć pasek na sam koniec
Pozdro
Ten odcinek był bardzo fajny.Rozśmieszyła mnie parodia Jednego z dziesięciu,chociaż wolałbym ,aby twórcy serialu sparodiowali inny polski teleturniej koło Fortuny i pokazali Tyńca,jak wygłupia się podczas prowadzenia tego teleturnieju(jąkanie się,głupie odzywki do uczestników show czy ten jego debilny śmiech).Szkoda,że Czesio przez dużą część odcinka znajdował się pod panowaniem tych złych mocy, bo był chamski i niesympatyczny, a ja uwielbiam tego starego,sympatycznego Czesia.