próbowałem znaleźć jakieś pozytywne strony tego czegoś ale się nie dało. Podobno serial dla dorosłych. Jeśli jakiś dorosły to ogląda i mu się to podoba, bez obrazy, to jego inteligencja musi widocznie stać na bardzo niskim poziomie. Biedne żarty, postacie mają takie głosy jakby były upośledzone (ofc nie wina aktorów tylko scenariusza), jakość animacji wygląda jakby była robiona przez gimnazjalistę, do tego to "dzieło" lasuje mózgi dzieciom, które z naturalnych powodów chcą wszystko co +18. Jakieś zalety? Nie znalazłem czegoś przez co mógłbym podwyższyć ocenę. Zasłużone 1/10
Ja jestem dorosły ,i mi osobiście podobają się teksty w tym serialu, jakoś nie uważam się za kogoś z ograniczonym umysłem ,bo skończyłem szkołę średnią. Obrażasz ten serial ,dajesz mu 1 ,jesteś hejterem bez dwóch zdań. Obrażasz innych którzy oglądają ten serial ,a sam oglądasz totalne bujdy w stylu sucker punch ,czy gwiezdne wojny. Idź wyjdź na podwórko pokrzyczeć 'yeeeeehaa i machać świetlnym mieczem'' I zapamiętaj nadęty gburze ,że nie wszystko jest dla idiotów ,co nie jest w Twoim guście... Widać Manga ,czy japońskie kreskówki wyprały ci mózg ,i nie docierają do ciebie bajki z nawet dosyć realistycznymi zdarzeniami.
Jestem hejterem bo bardzo lubię czytać jak sie ludzie spinają o swoje "arcydzieła". Po drugie, GW to klasyka kina, a WM to marna kreskówka która chyba jedynie w podstawowowkach/gimnazjum zrobiła furorę, gwarantuję że za 5-10 lat nikt nie będzie o tym pamiętał. Manga i anime faktycznie zmieniła mi światopogląd, bo dostrzegłem jakie seriale się robi u nas, a jakie w Japonii. Sorki, zupełnie inna liga.
Staram się szanować gusty innych, jak mi się coś nie podoba to zazwyczaj daję 4 lub 3 i nie hejtuję. Ale dla takiego gównianego serialu zrobiłem wyjątek :) Nie wiem też co jest w tym serialu realistycznego, zombi chodzące do szkoły?
Akurat czesio jest idiotą... Nie mam zamiaru twierdzić ,że wszystko jest tam idealne,ale serial dobrze obrazuje ''problemy'' 8latkow w szkole , przypominają się stare czasy z dzieciństwa. Nie będę wymieniał co dokładnie... Sam powinieneś wiedzieć. Chociaż czekaj... Wiesz dlaczego nie lubisz tego serialu? Może ty byłeś takim Zajkowskim ,i po prostu źle ci się kojarzy? hmmm?