PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=367031}

Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56639
2,8 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

Jest tam taka scena, w której cała sala bezmózgów ogląda w kinie DUPĘ. Tak, oglądają dupę, która jest wyświetlana w sali przez cały czas seansu, a wszyscy pękają ze śmiechu. Do czego zmierzam? Widziałem kiedyś jakiś odcinek tej bajeczki (żeby nie było, że rzucam kamieniem do pustej beczki) i to była właśnie taka DUPA.
Przykro mi.
Rozumiem, że ludzie mają różne poczucie humoru, każde jednak jest ukształtowane przez pewne czynniki: otoczenie, dzieciństwo... Aż strach myśleć jaką szarą traumę musieli przeżywać fani WM.

buccccc

No,to bardzo musiał być ciekawy ten film.Ciekawe w twojej wypowiedzi jest także to że widziałeś tylko 1 odcinek włatców, a już zabierasz się za ocenianie całego serialu.Włatcy mają przecież już 65 odcinków stojących na różnych poziomach.Radzę ci więc najpierw oglądnąć jeszcze chociaż kilka z nich,a dopiero potem wyrobić sobie zdanie o włatcach.
Zauważyłem zresztą że dużo antyfanów włatców widziało co najwyżej pare odcinków.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 1
buccccc

pięknie powiedzane panie kolego....trza zrobić porządek z tym gloryfikowaniem tego dziadostwa, jak ktoś chce to prosze bardzo, może i se czesia wykopać z cmentarza i w wyro sobie połozyc, ale żeby robic z tego szczyt humoru i wzorzec sztuki, a co gorsza nazywac polskim Southparkiem, to już mnie wnerwiło, stąd i coraz więcej moich wpisów odnośnie obu produkcji czyli SP i tego czegoś tutaj...jeszcze raz popieram serdecznie

a jednak się oświecenie na coś przydało panie locke.....pozdro